Florin Prunea s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa lui Răzvan Burleanu. Dezvăluiri după acuzaţiile lui Cătălin Cîrjan

Florin Prunea s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa lui Răzvan Burleanu. Dezvăluiri după acuzaţiile lui Cătălin Cîrjan. Fostul portar al naţionalei a continuat seria dezvăluirilor începute de jucătorul de la Arsenal.

Florin Prunea i-a făcut praf pe cei de la FRF. Asta după ce Mihai Stoichiță a fost acuzat că se bagă la loturile naționale.

Florin Prunea s-a dezlănţuit!

Cătălin Cîrjan a explicat de ce nu a mai ajuns la naționala U20 pentru acțiunea din această lună. Asta după ce inițial fusese convocat la U21. Jucătorul echipei de tineret a lui Arsenal a povestit și cum, la un moment dat dat, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, comanda schimbările la naționalele de juniori.

Florin Prunea spune că practicile lui Mihai Stoichiță sau ale altor persoane din cadrul FRF sunt deja cunoscute în lumea fotbalului. Fostul portar a făcut referire și la dezvăluirile din trecut ale lui Marcel Pușcaș, actualul președinte al lui FCU Craiova. Ultimul spunea că o convocare la juniori costă 3.000 de euro, iar 5.000 pentru titular.

„Nu spune nimic nou. Noi spunem de foarte mult timp. A spus-o Marcel Pușcaș din interior, când era în cadrul FRF. Astea sunt lucruri evidente, noi, din lumea fotbalului, le știm.

Eu știu și nume, dar aș pune în niște ipostaze niște foști jucători ai României care nu merită o asemenea… mă rog”, a spus Florin Prunea, în direct la Digisport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari