Florentin Petre, dezvăluiri incredibile despre fiul său: `Dacă îl vezi că e nebun și e idiot, ia-l un pic lângă tine și stai de vorbă cu el`

Florentin Petre a vorbit despre motivele pentru care fiul său a ajuns să joace în Liga a 3-a la doar 25 de ani, după ce debutase la o vârstă fragedă în prima ligă.

Fostul căpitan de la Dinamo a admis că fiul său a făcut unele greșeli însă consideră că Patrick nu a fost înțeles suficient de oamenii care puteau face asta.

Florentin Petre, discurs incredibil

Florentin Petre nu l-a menajat deloc pe fiul său și a scos în evidență erorile pe care juniorul le-a comis.

”Pentru Patrick timpul nu s-a scurs deloc. Din contră, este încă tânăr, are 25 de ani. Patrick a crescut într-un mediu. A crescut cu mine, l-am luat peste tot, chiar și în cantonamentele echipei naționale, Patrick a fost iubit de toată lumea. Patrick a fost mai talentat decât mine. I-a lipsit ceva. Nu e vorba de calitățile foarte bune pe care le are, că le are. Sunt ale lui, nu i le ia nimeni. Și acum, când joacă face diferența și joacă undeva la 70% din cât poate să dea. Pe Patrick dacă îl trezești la 5 dimineața, la 5 dimineața dă maxim din cât poate să ducă în momentul ăla.

Eu cred că prin felul lui și prin numele pe care l-a purtat… Lumea ar fi trebuit să îl înțeleagă într-un fel. Pentru că, dacă stau să mă gândesc și să iau atât fotbalistul generației mele, cât și fotbaliștii din ziua de astăzi, Patrick a fost junior pe lângă greșelile pe care le fac foarte mulți fotbaliști, atât din Liga 1, jucători pe care îi cunosc și am stat cu ei la mese și i-am adunat de sub mese, și i-am dus în spate, și acum se dau îngeri și popi și sunt niște exemple pentru noi. Nu! Patrick trebuia înțeles într-un fel.

”Am fost cel mai mare critic al lui”

Eu am fost cel mai mare critic al lui și voi fi. Dar eu cred că Patrick nu a fost lăsat să joace la calitățile și la valoarea pe care o avea. Cu toate greșelile. Antrenez și eu de atâta timp. Ar trebui și eu în fiecare zi să dau câte unul afară. Eu, ca antrenor, și în primul rând ca prieten al lor, ca mentor, ca om care a jucat fotbal la un nivel foarte mare, pentru că, să fim realiști, am jucat un fotbal frumos, am prins generații, am avut performanțe și e normal ca fotbalistul ăla să mă respecte. Atunci, omul care vine și respectă… Nu îl iei ca Patrick Petre, îl iei ca oricare fotbalist. Lasă-i numele, lasă-l pe taică-su. Toată lumea îmi spunea, și prietenii mei, și foști colegi, că ‘Băi, trebuie să fie ca tine’. Zic ‘Băi, ca mine nu are cum să fie. Nu există’.

Acolo a fost o mică problemă, anturajul în care te dezvolți. Da, l-am așteptat în fața blocului (n.r. în anumite dimineți), pentru că nu mi-a plăcut atitudinea lui și am simțit că nu este în regulă. Și eu am fost singurul părinte din lumea asta care am sunat la club și le-am spus să îl dea afară pe Patrick. Popescu, antrenor la Dinamo la juniori. Dacă îl vezi că e nebun și e idiot, ia-l un pic lângă tine și stai de vorbă cu el, nu la prima îl dai afară. Eu văd în el talentul, calitățile și caracterul, pentru că Patrick este jucător de grup. Pe Patrick toți l-au iubit pe unde au fost”, a spus Florentin Petre pentru playsport.ro

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari