Femeia pe care Ion Ţiriac a divinizat-o! L-a marcat pe viaţă pe magnat. Drama care le-a curmat fericirea

Femeia pe care Ion Ţiriac a divinizat-o! L-a marcat pe viaţă pe magnat. Drama care le-a curmat fericirea. Povestea dintre cei doi este de-a dreptul cutremurătoare. Totul s-a terminat după ce aceasta a încetat din viaţă.

Ion Ţiriac a avut parte de cele mai frumoase femei. Nu s-a aflat niciodată la nivelul prietenului Ilie Năstase, dar a punctat foarte bine.

Femeia pe care Ion Ţiriac a divinizat-o!

Totuşi, acum ies la iveală amănunte incredibile din viaţa lui ion Ţiriac. Unul dintre cei mai bogaţi români a făcut sacrificii imense pentru o femeie. Din păcate, povestea lor de dragoste s-a încheiat tragic.

Se pare că făcea sacrificii mari ca să se vadă cu cea care i-a furat inima. Este vorba despre fosta handbalistă Victorița Dumitrescu. Sora fostei sportive a dezvăluit că Țiriac făcea orice ca să o impresioneze. Se plimbau cu motocicleta și ieșeau în oraș.

„În tinereţe, locuiam în Polizu, iar Ion Țiriac venea tot timpul la sora mea. Era topit după ea. Avea o motocicletă Iawa, cu care o plimba. Relaţia lor a durat aproape un an. Victoriţa a fost o femeie foarte frumoasă. Într-o vară, am fost la mare cu sora mea şi cu Ion Țiriac.

Victoriţa avea atunci doar 22 de ani. Ieşeau în fiecare seară la restaurante. Eu eram micuţă, nu mă luau cu ei în oraş. În schimb, pe plajă, Țiriac îmi aducea sucuri, îngheţată şi ciocolată. De multe ori, fugea din cantonamente pentru ea. O iubea tare mult. Uita şi de tenis şi de tot când i se făcea dor de Victoriţa„, a povestit sora Victoriței Dumitrescu, în 2009, conform libertatea.ro.

Fosta campioană mondială la handbal a murit în 2009, pe când avea 73 de ani. A fost doborâtă de diabet, hipertensiune arterială și coxartroză. Cu câteva luni înainte să moară, Victorița Dumitrescu urma să ajungă la un azil de bătrăni.

“N-am pe nimeni, sunt bolnavă, tocmai am venit de la spital, de la nişte analize. Pe 11 sau 12 februarie mă internez la Căminul de bătrâni de pe strada Eminescu, că nu mai pot altfel. Trebuia să mă duc mai devreme, dar internarea s-a amânat din nu ştiu ce motiv”, spunea Dumitrescu, conform sursei citate. Urma să fie internată la azil în februarie 2010, dar a murit în decembrie 2009.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed