Ion Ţiriac a rămas mască! Ce a putut face fiica magnatului? Decizia curajoasă a Ioanei / Foto

Ion Ţiriac a rămas mască! S-a aflat ce a putut face fiica magnatului. Decizia curajoasă a Ioanei Ţiriac. Fata de doar 25 de ani a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din România a surprins pe toată lumea.

Ioana pare că-l moşteneşte pe tatăl ei, celebrul Ion Ţiriac. Tânăra de doar 25 de ani a luat prin surprindere pe toată lumea cu ultimele ei apariţii.

Ion Ţiriac a rămas mască!

Ion Ţiriac are o pasiune nebună pentru maşini. Are o colecţie pentru care e invidiat de toată Planeta. Ioana a moştenit această pasiune şi nu numai. Tânăra de 25 de ani s-a filmat de mai multe ori când trage cu arma. Şi magnatul este un împătimit al armelor. Anual, organizează partide de vânătoare.

Ioana Țiriac a postat pe Instagram un videoclip în care trage la țintă cu pistolul. Nu s-a oprit aici. Următoarele imagini postate au fost cu tânăra surprinsă când folosea o pușcă.

Magnatul, achiziţie de marcă

Magnatul tocmai a mai făcut o achiziţie de marcă. A achitat 5.5 milioane de euro pentru a cumpăra un resort, în Namibia, de la o familie de elvețieni. A achitat alte 2 milioane de euro în extinderea unui lac natural din zonă.

„(Reporter: Mai există timp liber pentru domnul Ion Țiriac?) Singurele mele plăceri sunt cele cu Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot: și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta„, a declarat Ion Țiriac pentru antena3.ro.

Resortul lui Țiriac ar avea două vile luxury pentru oaspeți, opt bungalouri și piscină. De acolo se organizează safari-uri și se vânează leoparzi, zebre, antilope și alte animale mari.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed