Coşmarul fetei lui Ion Ţiriac! Tânăra de doar 25 de ani a rămas marcată. Dezvăluiri incredibile ale fetei magnatului / Foto

Coşmarul fetei lui Ion Ţiriac! Tânăra de doar 25 de ani a rămas marcată şi a decis să facă public totul. Sunt dezvăluiri incredibile ale fetei care l-au lăsat mască până şi pe magnat. Totul a devenit public.

Fata lui Ion Ţiriac a rămas impresionată de citatul „Visul se transformă în coșmar!”, apărut în cartea „Puterea prezentului”. Ioana Țiriac a distribuit pe rețelele sociale un fragment dedicat puterii conștiinței de sine a omului.

Coşmarul fetei lui Ion Ţiriac!

Totul a fost făcut public de Ioana Ţiriac pe Instagram. Fata lui Ion Ţiriac a remarcat importanța conștiinței de sine care, dacă este neglijată, poate transforma viața unui om „dintr-un vis într-un coșmar”.

„Cel mai bun indicator al nivelului conștiinței de sine este modul în care te descurci cu provocările din viața ta, atunci când apar. În timpul acestor provocări, o persoană care nu are conștiință de sine tinde să devină și mai lipsită de conștiință, în timp ce o persoană care are, în general, conștiință de sine devine și mai conștientă.

Te poți folosi de o provocare pentru a trezi la realitate sau îi poți permite să te tragă într-un somn și mai adânc. Atunci, visul lipsei conștiinței de sine se transformă într-un coșmar”, a fost pasajul distribuit pe Instagram.

Fata de doar 25 de ani a magnatului arată fabulos. A ajuns să fie comparată cu Kim Kardashian, celebrul fotomodel din Statele Unite. Face furori pe rețelele sociale, unde postează regulat fotografii din țările pe care le vizitează. Acum, tânăra de 25 de ani locuiește în Miami.

Ioana Natalia are peste 26.000 de urmăritori pe contul de Instagram. Superba brunetă i-a obișnuit cu poze și videoclipuri amețitoare, la care adună constant mii de aprecieri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed