Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă uimeşte din nou! Apariţie fabuloasă a fostei sportive. Toată lumea a admirat-o / Foto

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă uimeşte din nou! Apariţie fabuloasă a fostei sportive. Toată lumea a admirat-o atunci când a văzut-o. Imaginile cu Vera Wang au devenit imediat virale.

Wera Wang uimeşte cu frumuseţea ei. Deşi are 73 de ani, fosta patinatoare arată fabulos. Are corpul şi chipul unei adolescente.

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă uimeşte din nou!

Vera Wang a încins tot internetul cu ultima apariție. Celebra creatoare de rochii de mireasă a postat mai multe fotografii care au făcut furori pe rețelele sociale. Femeia de 73 de ani a sărbătorit Noul An Chinezesc într-un mod special. A publicat o serie de fotografii provocatoare în mediul online.

La 73 de ani, femeia născută la New York șochează la fiecare apariție. Vera continuă să fenteze legea vârstei prin frumuseţea ei. Se menține extraordinar. De această dată, fosta patinatoare a îmbrăcat o fustă roșie, creată chiar de compania sa. A adunat mii de aprecieri pe contul de Instagram.

„Ești incredibilă!”, „Perfecțiune!” și „Doamne, ce frumoasă ești!”, se numără printre comentariile primite de la urmăritorii săi. Vera Wang şi-a dezvăluit secretul. Spune că dieta de la care nu se abate o ajută să arate impecabil la vârsta ei.

Pentru celebra creatoare de modă o regulă este respectată în ultimele decenii. Nu sare nicio masă dintre cele trei ale zilei. Dimineaţa nu lipsesc cerealele, iar la prânz se axează pe mâncare chinezească.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de VERA WANG (@verawanggang)

”Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință.

Beau vodca mea și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Sunt un mare fan McDonald’s. Beau vodca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la aceste amestecuri”, a spus Vera Wang.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari