Femeia celebră care a ieșit cu Novak Djokovic! Imagini virale cu cei doi. Dezvăluiri incendiare din interior / Foto

Pe Novak Djokovic și Maria Sharapova îi leagă o prietenie veche. Cei doi au participat la o mulțime de emisiuni și după ce rusoaica s-a retras din tenis.

Sharapova a vorbi într-un interviu despre un pariu pe care l-a pus în trecut cu liderul mondial.

Novak Djokovic și Maria Sharapova, imagini fabuloase

Actualul lider mondial și Maria Sharapova au fost mereu apropiați. Chiar și după ce fosta jucătoare de tenis, deținătoare a cinci titluri de Grand Slam, s-a retras. Au apărut împreună în diferite interviuri sau emisiuni Tv. De asemenea Sharapova a fost văzută de foarte multe ori în tribune la meciurile sârbului.

Rusoaica a vorbit într-un interviu despre un pariu pus cu Novak Djokovic în urmă cu mai mulți ani, după ce a revăzut niște fotografii vechi.

„O, Doamne… Am această poveste amuzantă cu Novak. Îmi amintesc că câștigasem primul nostru Grand Slam, era în momentul în care ajungea acolo, ajungea în vârf și corpul lui nu era la nivelul tenisului său… Am făcut împreună o demonstrație la Indian Wells. Nu-mi amintesc care a fost pariul, dar a spus că dacă a câștigat pariul, vom merge la cină. Am spus: „Bine, bine, orice, de parcă s-ar întâmpla”. Apoi a ajuns să câștige și a fost de genul „Da, mergem la cină…” și a fost atât de amuzant. A spus: „Putem face o fotografie?”, și-a reamintit fosta jucătoare de tenis.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed