Rivala Simonei Halep a încins internetul! Ipostazele incendiare în care a pozat Maria Sharapova. Imagini virale / Foto

Rivala Simonei Halep a încins internetul! Ipostazele incendiare în care a pozat Maria Sharapova.

Maria Sharapova s-a retras din tenis acum trei ani, iar acum este extrem de prezentă pe rețelele de socializare și reușește să uimească prin aparițiile ei.

Maria Sharapova a încins internetul!

Maria Sharapova a pozat ca Jane Fonda, pentru o celebră companie care realizează articole pentru fitness.

„Bravo, echipă! Am etala mișcările mele în stilul lui Jane Fonda pentru această campanie”, a scris Maria Sharapova în descrierea fotografiilor de pe Instagram.

Viața Mariei s-a schimbat radical în vara anului 2022, când a devenit mamă.

„Am o cu totul altă viziune și apreciere pentru părinți. Să știu cât de vulnerabil și dependent de noi este acest micuț mi-a schimbat perspectiva despre viață. Știu că mulți părinți spun asta, dar chiar este foarte, foarte adevărat. Simt acum ce înseamnă să ai grijă de cineva ca de copilul tău.

Îți schimbă viziunea despre muncă, despre cum îți privești familia, cum iei decizii. Cred că managementul timpului a fost o mare schimbare pentru mine”, a declarat cvintupla campioană de Grand Slam.

Sharapova încă cochetează cu sportul

Sharapova continuă să facă sport în timpul liber, pentru a se menține în formă.

„Multă lume crede că e doar despre bebe, dar pentru ca el să se simtă cel mai bine, dar trebuie să ai și tu grijă de tine.

Prima dată ca mamă e foarte ușor să uiți de tine. Fii blândă cu tine! Când trebuie să ai grijă de cineva, cred că faci o treabă mai bună atunci când te îngrijești și pe tine. Uneori îmi mai flexez bicepșii, nu e cine știe ce, dar măcar fac mișcare.

Cu cât te simți mai tânără și în formă, cu cât mintea și corpul sunt cum trebuie, cu atât mai mult vei proiecta asta și asupra celor din jur”, a mărturisit campioana tenisului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed