Novak Djokovic nu s-a mai abținut! Intervenție de urgență. Ce vrea să facă liderul mondial: ‘Este un eșec pentru tenis’

Novak Djokovic nu s-a mai abținut! Intervenție de urgență. S-a aflat ce vrea să facă liderul mondial. Asta după decizia luată de un rival. Liderul mondial este decis să revoluționeze tenisul mondial.

Decizie extrem de importantă luată de către sârbul Novak Djokovic. Este foarte important pentru istoria tenisului.

Rivalul lui Novak Djokovic are probleme!

Novak Djokovic este cel mai bine plătit jucător de tenis din întreaga istorie. După triumful de la US Open 2023, încasările totale ale actualului lider ATP au depășit 170 de milioane de dolari.

Chiar dacă sârbul este poate cel mai bun jucător de tenis din istorie, Djokovic recunoaște că aceste câștiguri nu reflectă adevărata situație din circuit.

Recent, tenismenul Sumit Nagal (26 de ani – 159 ATP), din India, s-a plâns public de faptul că abia face față cu banii. Acest lucru este cauzat de faptul că încasările pentru jucătorii din afara TOP 100 nu sunt la fel cu investițiile.

„Dacă mă uit la banii mei de pe card, observ că am aceeași sumă ca la începutul anului: 900 de euro. Ce câștig încerc să investesc. Am primit puțin ajutor, dar nu am niciun sponsor mare. Nu am economii. Am doar cât să mă susțin”, a spus Sumit Nagal.

Liderul ATP vrea să revoluționeze lumea tenisului

După declarațiile făcute de Sumit Nagal, Novak Djokovic a transmis că tenisul mondial trece printr-un eșec în momentul de față.

„Sunt aproximativ 400 de jucători de tenis în întreaga lume care pot trăi din acest sport, este o cifră foarte mică pentru un sport atât de celebru. Este un eșec pentru tenis”, a punctat Novak Djokovic, potrivit Mundo Deportivo.

Novak Djokovic le-a transmis reporterilor că și el a trecut prin situații similare la început de carieră, când s-a confruntat cu multe dificultăți.

„Am fost în locul tuturor acelor jucători de tenis care au dificultăți financiare serioase. Înțeleg lupta lor, știu dificultățile prin care trec, au de plătit călătorii, antrenori, kinetoterapeuți. Dacă nu ai sprijinul unei federații puternice, vei avea probleme mari.

Vin din Serbia și nu am avut nimic din toate astea. Acum am influență și putere și vreau să profit de ele pentru a îmbunătăți condițiile. De obicei vorbim mult despre jucătorii de tenis care au participat la US Open, despre cei care câștigă, dar nu și despre câți oameni pot trăi cu câștigurile din tenis, fie că vorbim de bărbați, femei, echipe de dublu”, a adăugat Djokovic, conform sursei citate mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed