Femeia care a încins Cupa Mondială 2022! Fanii au luat-o razna când au văzut-o. Şi-a ales deja favorita de la turneul final / Foto

Femeia care a încins Cupa Mondială 2022! Fanii au luat-o razna când au văzut-o. Şi-a ales deja favorita de la turneul final. Anna Bright este una dintre cele mai înfocate suportere ale Germaniei.

Modelul german s-a decis să lase la o parte inhibiţiile chiar înaintea Cupei Mondiale 2022. Anna Bright a dat cărţile pe faţă.

Femeia care a încins Cupa Mondială 2022!

Cupa Mondială 2022 oferă scandaluri, faze încinse, dar atrage şi cele mai mari frumuseţi ale Planetei. Printre acestea se află şi modelul german, Anna Bright. Aceasta este o susţinătoare înfocată a panzerelor la Campionatul Mondial din Qatar.

Anna Bright iubeşte fotbalul, modelling-ul, dar şi fitness-ul. Are şi propriul cod de conduită. „Refuz să fac producții fotografice care includ nuditate și nu particip la conținut cu arme, droguri sau violență”, a spus Anna, într-o postare pe Instagram.

Chiar şi aşa, Ana Bright încinge imaginaţia fanilor pe Instagram. Pe această reţea de socializare nemţoaica are peste 56.000 de urmăritori. Anna va avea emoţii mari de miercuri.

Germania face parte din grupa E la Campionatul Mondial, alături de Spania, Costa Rica și Japonia. Campioana din 2014 debutează miercuri, de la 15:00, contra Japoniei.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari