Explicații cu manele pe fundal. Marian Aliuță le-a mărturisit fanilor de ce s-a botezat: `Mulți m-au criticat`

Explicații cu manele pe fundal. Marian Aliuță le-a mărturisit fanilor de ce s-a botezat și că mulți l-au criticat.

Fostul atacant de la Steaua, Rapid sau Șahtior Donețk, Marian Aliuță, și-a șocat cunoscuții recent. Aliuță s-a botezat alături de partenera sa de viață, Mari, în cadrul sectei autointitulate „Biserica Profides”.

Aliuță: ”Am prieteni care spun că am greșit”

Marian Aliuță a povestit apoi, într-un clip postat pe Tik Tok, tot ceea ce s-a întâmplat. Și cât de criticat a fost pentru că a renunțat la ortodoxie.

„Am simțit nevoia să împărtășesc cu voi ceea ce am făcut eu acum aproximativ 10 zile, botezul, acel legământ cu Hristos care e foarte important, pentru mine este foarte important”, și-a început discursul fostul fotbalist, după ce a dat în surdină manelele din difuzorul de la mașină.

Aliuță, îmbrăcat tot în negru, a continuat. „Vreau să ascult și sfaturile voastre pentru că am prieteni care spun că ceea ce am făcut eu este greșit, că am plecat de la ortodoxie, că m-am dus către o altă sectă, cum și preoții am văzut că spun că atunci când pleci din ortodoxie te rătăcești.

@aliutamarianaly

♬ sunet original – Aliuta Marian Aly

Oameni buni, cu Hristos nu ne rătăcim niciodată. Atunci când vrei să afli adevărul, adevărul este în Biblie și nicăieri în Scriptură Hristos nu spune a fi ortodox, a fi catolic, a fi musulman. Spune simplu: „Pocăiți- vă” și foarte mult vorbește despre creștinism. Este singura cale către el, creștinismul și pocăința. Sunt legate una de alta. (…)

Oameni buni, încercați să găsiți adevărul doar în Biblie. Și m-aș bucura ca oamenii să înțeleagă că există o singură credință, este credința în Hristos. Vă iubesc și aveți grijă de voi”, a mai spus fostul fotbalist pe TikTok.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed