Marian Aliuță are probleme cu legea. Fostul jucător al Stelei a fost dat în judecată

Marian Aliuță și soția sa au probleme cu legea din cauza unui bloc pe care l-au construit în sectorul 5.

Procesul a fost deschis de Inspectoratul în Construcții, iar acum rămâne să se stabilească dacă firma de construcții a fostului fotbalist a respectat procedurile pentru construcția blocului. Reclamația a fost făcută de o vecină, potrivit Spynews. Femeia a cerut ca fostul fotbalist al Stelei, dar și soția sa să fie audiați. Magistrații au decis însă să nu-i audieze, iar în proces va răspunde doar firma celor doi.

Foto: Instagram

Soții Aliuță nu vor fi audiați

„Instanţa încuviinţează pentru reclamantă proba cu înscrisurile ataşate la dosar proba cu mijloacele materiale de probă constând în fotografiile anexate cererii şi în înregistrarea stocată pe suport optic depusă la termen, proba cu interogatoriul pârâtei persoană juridică. Proba cu expertiza tehnică în specialitatea construcţii civile, proba cu expertiza tehnică în specialitatea evaluarea proprietăţii imobiliare. Precum şi proba testimonială cu martorul Dragu Petruţa Carmen, apreciindu-le pertinente, concludente şi utile soluţionării cauzei.

Respinge solicitările reclamantei de încuviinţare a probei cu interogatoriul persoanelor fizice Aliuţă Marian şi Aliuţă Gabriela, precum şi a probei testimoniale cu martorul Ţugui Gabi Gigi, ca inadmisibile. Admite solicitarea reclamantei de a se emite următoarele adrese.

1. către Primăria Sectorului 5 Bucureşti, punându-i în vedere să comunice autorizaţiile de construire nr. 119-S/25.03.2015 şi nr. 282S/07.08.2015. Documentaţia care a stat la baza emiterii fiecărei autorizaţii, precum şi procesele-verbale de recepţie a lucrărilor pentru imobilul situat în mun. Bucureşti, str. Sabinelor, nr. 19, sector 5. Să indice și dacă societatea pârâtă, ale cărei date de identificare se vor comunica instituţiei, a fost sancţionată pentru nerespectarea condiţiilor autorizaţiilor de construire.

2. către Direcţia Generală de Poliţie Locală a Sectorului 5 Bucureşti, punându-i în vedere să indice dacă a avut loc un control în cursul anului 2018 la imobilul din mun. Bucureşti, str. Sabinelor, nr. 19, ap. 2, sector 5. În caz afirmativ, să depună toate documentele întocmite cu ocazia controlului. (…) Pune în vedere pârâtei persoană juridică ALIZONE RESIDENCE S.R.L. să pregătească întrebările pe care doreşte să le adreseze reclamantei în cadrul procedurii interogatoriului, sub sancţiunea decăderii din dreptul de a administra dovada.

Pune în vedere reclamantei, prin citaţie, obligaţia de a depune în scris, în termen de 5 zile de la comunicare, interogatoriul adresat pârâtei persoană juridică, potrivit art. 254 alin. 4 pct. c) C.proc.civ., sub sancţiunea decăderii din dreptul de a administra dovada. Pronunţată astăzi, 27.07.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea instanţei”, se arată în decizie.

Nu este pentru prima dată când cei se confruntă cu astfel de probleme. Și în 2018, soții Aliuță s-au confruntat cu probleme asemănătoare.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed