Marian Aliuță, dezvăluiri din intimitate. Cum a reacționat soția fostului fotbalist când a aflat că a fost înșelată / Foto

Marian Aliuță a făcut dezvăluiri neașteptate. Fostul fotbalist a vorbit despre un episod neplăcut din viața sa.

În urmă cu ceva vreme, Aliuță ținea prima pagină a tabloidelor în urma escapadelor sale. După ce și-a dat seama că a greșit i-a cerut soției sale iertare.

„Nu am fost ușă de biserică, am fost și eu prins, văzut prin ziare. Niciodată nu s-a pus problema să divorțez. Nu am vorbit, am încercat să fiu cuminte prin curte, prin casă, dar avem o relație foarte frumoasă. Ne iubim.

S-a supărat când m-a văzut prin ziare, dar am o femeie inteligentă și e foarte ușor să termin cu cineva și să iei pe altul. Eu cred că orice bărbat face același lucru. Nu cred că există bărbat să nu greșească”, a mărturisit Marian Aliuță pentru antenastars.ro.

„Nu știam că este căsătorit”

Printre femeile cu care a fost surprins fostul fotbalist al celor de la Steaua și Rapid s-a numărat și o fostă ispită de la Insula Iubirii, Bianca Pop. S-a întâmplat în urmă cu 3 ani.

După ce a fost surprinsă în brațele lui Marian Aliuță, tânăra a spus mai întâi că sunt doar prieteni.

„Eu mă pup pe buze cu prietenii mei. Suntem prieteni foarte buni și cam atât. Imaginile vorbesc! Suntem prieteni și atât. Eu sunt mai nebună, mai vulcanică, asta fac eu cu prietenii mei, mă pup pe buze cu prietenii mei”, declara Bianca Pop.

Mai târziu, a declarat că nu știa că fostul fotbalist este căsătorit, apoi modelul a decis să-și ceară scuze familiei lui Marian Aliuță.

„Eu nu am știut că sunt urmărită sau pozată. Nu e vina mea. N-am știut de soție. Îmi cer iertare public. Nu e vina mea. Mi-am luat țeapă. Îmi pare foarte rău pentru familia lui”, declara Bianca Pop.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed