EXCLUSIV. Anamaria Prodan îi dă `rușinică` lui Reghecampf, după ce antrenorul se lăudase cu fermă și abator lângă București: `Eu și copiii n-am văzut nimic de doi ani, să le mănânce sănătos!`

E o modă printre „greii” fotbalului românesc. Și anume pentru că-și permit, mulți dintre ei au dat ifosele de restaurante luxoase, deși dețin chiar ei localuri, pe o masă corectă pregătită acasă. Nu oricum, pentru că asta e foarte important. Ci cu produse exclusiv din ”ograda” proprie. De la legume, la carne.

Victor Pițurcă n-a făcut un secret și a recunoscut că are fermă lângă Brănești. Cosmin Olăroiu, de asemenea. Are și el o microfermă, unde își petrece cea mai mare parte din timp când vine în țară.

Laurențiu Reghecampf: „Mă îngrășasem foarte mult”

Recent, cu ultima fiță a bogaților s-a lăudat și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a povestit la un podcast că are și un abator și s-a apucat de afaceri, chiar.

”Am făcut ferma, am început să fac pentru mine. Mă îngrășasem foarte mult, ajunsesem pe la 94 – 95 de kilograme. Am făcut niște analize în Abu Dhabi, antrenam atunci acolo, și mi s-a spus că mănânc foarte multă carne și multe lucruri care nu-mi fac bine.

Am început să fac ferma asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos, ceva de la mine. Am început cu câteva găini, vaci, porci, oi, așa, de fun și am ajuns acum să am în jur de o mie de animale, poate mai mult. E o fermă foarte mare, e și un abator”, a povestit Reghecampf la ”Fiță cu Adiță”.

Însă Anamaria Prodan s-a amuzat teribil când a auzit ce-a spus antrenorul lui Neftchi. Și i-a tăiat elanul fostului soț: de fapt, ferma lui Reghe ar fi doar o bucată de pământ cu câțiva porci, găini și alte păsări, nicidecum microintreprindere cum a spus el.

A povestit că ar fi vorba despre o curte, mai concret, unde cu bani europeni ar fi achiziționat, când era încă pe bune cu soția, ceva aparatură pentru un mic abator, lăsată însă până-n ziua de azi să zacă într-o cameră. O așa-zisă afacere din care Reghe ar fi uitat, pe de altă parte, să-i dea și partea Prodancăi.

 Anamaria Prodan: ”Nu avem acces eu și copiii, ne cumpărăm tot!”

Mai mult, și-ar fi pus mama paznic ca nu cumva Anamaria sau copilul să intre să ia vreo bucată de carne. Pe scurt, agentul de fotbaliști a spus că era vorba despre o mică afacere unde s-au băgat ceva bănuți pentru ca familia sa aibă de sărbători produse proaspete.

“Nu avem acces eu și copiii de 2 ani la absolut nimic și nu am văzut nimic de acolo, dar nu este problema! Îi urăm sănătate și să-i dea Dumnezeu timp să mănânce sănătos. Noi ne cumpărăm de la fermele mari tot ceea ce ne dorim. Probabil ca la final de proces avocații mei vor mai avea ce sa mai recupereze, dacă mai rămâne ceva nevândut.

Dar când citesc aceste știri, realizez frustrarea cu “ferme mari “, “ cu milioane multe “ … Oamenii care nu au avut în viața asta aproape nimic și au nimerit într-o familie cu bani, cu stare, se prostesc peste noapte și se cred milionari. Iar când se întorc la locul lor, nu le mai rămâne decât sa se laude și să spună minciuni gogonate!

Se poate merge la fermă, să o vedeți, mergeți. Este ceva de… Zâmbesc când citesc. M-am chinuit să-i fac un brand “Reghe “, să vândă produse de carne … Vai și amar. Să-i dea Dumnezeu sănătate, să facă ceva pe viitor poate, totuși fără minciună“, a povestit Anamaria Prodan pentru Sportbull.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed