Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă! Ce a putut spune despre Laurenţiu Reghecampf? Răsturnare totală de situaţie în plin scandal

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă! S-a aflat ce a putut spune despre Laurenţiu Reghecampf. Este răsturnare totală de situaţie în plin scandal legat de divorţ. Chiar impresara s-a decis să spună totul.

Anamaria Prodan vine cu noi dezvăluiri din viaţa personală. Spune că l-a iertat pe Laurenţiu Reghecampf, dar a pufnit în plâns.

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă!

Chiar dacă spune că l-a iertat pe cel cu care se află în plin scandal de divorţ, Anamaria Prodan nu renunţă la acuzaţii. Nu a putut trece peste trădarea lui, îl acuză în continuare că i-a furat banii.

„Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf. L-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf, încât n-am verificat în 17 ani conturile de la bancă. Erau goale, toți banii erau transferați către femei ușoare”, a declarat Anamaria Prodan în emisiunea online „În oglindă”, cu Mihai Ghiță.

Nici Laurențiu Reghecampf nu s-a ferit să spună că viața lui lângă Anamaria Prodan era grea. Acum, vedeta a recunoscut că este adevărat. „L-am învățat pe soțul meu, încă soțul meu, tot ce era frumos să știe un bărbat adevărat. Sunt femei care te ridică și femei care te coboară.

Soțul meu, la un moment dat, a spus că i-a fost foarte greu să trăiască o viață lângă mine, că eu hotăram, eu făceam… e adevărat!”, a declarat Anamaria Prodan, care de acum își va schimba stilul de viață și prioritățile.

„Abia acum, la aproape 50 de ani, mi-am promis mie că am să trăiesc pentru mine. Astăzi, bărbații, mă uit la ei și îmi pare rău că s-au născut bărbați, ei se uită după femei ușoare, femei cu care pot face nenorociri, ăsta nu e un drum care poate duce spre ceva bun. N-ai cum să stai o viață în discotecă, n-ai cum să cheltui banii pe care îi ai sau pe care îi faci, o viață, la cazinou”, a mai mărturisit Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari