Prodanca îi dă perversa lui Reghecampf cu pensia alimentară: `E obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit`

Sătulă să tot citească despre salariul fabulos pe care Laurențiu Reghecampf îl încasează la Neftchi Baku, în Azerbaidjan, Anamaria Prodan a făcut public venitul lunar al încă soțului ei din acte.

”Are 22.000 de dolari (n.r.- 21.750 de euro) salariu. El de la 180.000 pe lună, la arabi… Nu e rău, e cam nasol, nu? Că trăiești pe mulți bani, ești obișnuit să trăiești, dar nu cu 10-12 mii pe lună. Și o treime trebuie să îi dea lui Bebeto.

El oricum e obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit. Nu are ce să facă. Nu poate să ascundă banii din Azerbaijan, e contract”, a afirmat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Iar agentul FIFA știe ce vorbește pentru că legea e clară. Reghe trebuie să-i plătească pensie alimentară fiului minor pe care-l are cu Anamaria.

Instanţa a stabilit deja încă din iunie ce bani trebuie să achite antrenorul pentru băiatul său. În plus, Prodanca susține că antrenorul a strâns deja și o restanță, 100.000 de euro retroactivi, însă Reghe a făcut recurs la decizia instanței.

”Laurențiu Reghecampf a făcut un recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară, zicea că nu este de acord. El nu trebuie să plătească doar din februarie 2022, că el a fugit de acasă de un an.

Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie. Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro. Dar oricum a făcut recurs, că el nu e de acord”, a mai declarat Anamaria Prodan în Fanatik.

”A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis.

De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile.

Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…”, a mai spus Anamaria Prodan.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed