El este noul antrenor al celor de la FCSB! Tocmai a ajuns în România. Anunţul lui Gigi Becali

El este noul antrenor al celor de la FCSB! Tocmai a ajuns în România. Anunţul lui Gigi Becali a fost foarte clar. Vicecampioana va avea un nou tehnician chiar de la următoarea etapă din Superliga.

Gigi Becali a anunţat că FCSB va avea un nou antrenor şi acesta a venit. Este vorba despre cipriotul Elias Charalambous.

El este noul antrenor al celor de la FCSB!

Cipriotul pe care Gigi Becali îl va instala la FCSB a aterizat azi la București. Latifundiarul din Pipera a anunțat că va numi azi noul antrenor al roș-albaștrilor. Patronul FCSB a decis să numească un antrenor cu licență PRO, pentru a nu mai plăti amendă, iar alesul lui Gigi Becali e Elias Charalambous.

Tehnicianul a venit din Grecia, de la Salonic. A aterizat pe Aeroportul Otopeni la ora 17:00. El a părăsit aeroportul fără să ofere declarații. „O să punem un antrenor, cred că azi rezolvăm. O să fie străin, cred că cipriotul, da. A jucat prin România. Mai multe știu cei de la club”, a declarat Becali în cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi la Palat.

Elias Charalambous va debuta pe banca roș-albaștrilor chiar în etapa a doua din play-off. Vicecampioana va juca la Sf Gheorghe cu Sepsi, luni seara, de la ora 20:30. „O să-l invităm pe Burchel să-i spună antrenorului ce fotbaliști au voie să joace (n.r. – râde). O să-l punem pe Burchel să facă schimbările. Nu poate să vină la mine în curte decât cu mandat de la procurori. Poate îl pun pe Ferguson și stă pe scaun și doar dirijează”, a spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed