Edi Iordănescu pune tunurile pe Florin Manea:` Niște inepții, ar fi mai bine să mă evite`

Edi Iordănescu, selecționerul naționalei de fotbal a României, a pus tunurile pe agentul de jucători, Florin Manea.

Manea a declarat în urmă cu ceva timp că nu se simte agreat la echipa națională și de aceea Radu Drăgușin nu este o prezență constantă.

Edi Iordănescu a pus tunurile pe Florin Manea

Selecționerul i-a răspuns tranșant agentului și consideră că astfel de declarații pot face rău jucătorilor.

Iordănescu l-a sfătuit pe Florin Manea să îl evite și îl asigură pe agent că la fel va proceda și el.

”Chiar nu pot comenta toate inepțiile unora și altora. S-au scris și spus atât de multe neadevăruri de când sunt la națională despre mine și activitatea mea, dacă stau să răspund pentru fiecare în parte, nu îmi ajung 24 de ore.

Chiar nu mă mai interesează! Focusul meu trebuie să rămână pe activitatea specifică. Cu ocazia asta, cât sunt la echipa națională, fac selecție și prin agenda mea telefonică, nu doar la jucători. Cine nu a reușit să mă cunoască până acum, ar fi mai bine să mă evite pentru că la fel voi face și eu. Sunt sigur că personal nu pierd nimic.

Unii nu înțeleg că le fac rău jucătorilor, nu bine, când fac astfel de afirmații și presiuni. Eu nu percutez la lucrurile astea! Am respect total pentru agenți, am și amici în domeniu, cunosc foarte mulți atât români cât și străini, unii sunt chiar de top, dar eu nu am avut niciodată o exclusivitate cu cineva.

Nu m-a dus nimeni la vreo echipă, am fost mereu independent. Nu datorez nimic nimănui”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit Prosport.

Radu Drăgușin a jucat primul meci la naționala de seniori chiar la debutul pe bancă al lui Edi Iordănescu în partida amicală cu Grecia.

Florin Manea a avut un conflict și cu fostul selecționer de la ”U” 21 Florin Bratu. Agentul i-a reproșat lui Bratu că nu îi acordă minute suficiente lui Drăgușin.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed