Federația Română de Fotbal, acuzată că a înșelat un internațional de tineret: `Vine cineva în fața ta și-ți promite o chestie într-un moment greu, iar a doua zi se răzgândește.`

Federația Română de Fotbal se află în fața unor acuzații extrem de dure. Un fost internațional de tineret a făcut dezvăluiri uluitoare.

Raul Ciupe, fost fundaș dreapta, a povestit un episod dramatic din cariera sa.

Federația Română de Fotbal primește acuze grave

Fostul fundaș și-a adus aminte o întâmplare petrecută în perioada când evolua pentru naționala de tinere.

În 2004-2005, Raul Ciupe, legitimat la Sportul Studențesc, a jucat pentru naționala ”U21” în vederea calificării la Europeanul din 2006.

Meciul cu Macedonia de Norv avea să fie cea mai tristă amintire din cariera lui de fotbalist.

„Pe parcursul jocului, adversarul meu direct luase cartonaș roșu. Era un meci decisiv, veneam după o victorie foarte mare, 2-0 cu Olanda la Urziceni, iar șansele noastre pentru calificare erau mari.

Având om în plus, majoritatea acțiunilor ofensive se desfășurau pe partea mea. La un moment dat, am șutat. Un adversar a venit din lateral, mi-a pus o contră și am ajuns pe jos.

După contact, am simțit cum de la mijlocul tibiei mi se îndoaie piciorul, cum flutura.

Apoi au intrat medicii pe teren. Am avut o surpriză neplăcută, nu aveau dotările necesare. Aveam nevoie de o atelă să-mi țină piciorul, dar l-a ținut domnul doctor până am ajuns la spital.

Pe drum, șoferul de pe Ambulanță cred că nu realiza că are pacient în mașină. Conducea foarte agresiv și la orice mișcare a mașinii simțeam durere. Domnul doctor zicea că nu-mi mai poate ține piciorul, că i-a amorțit mâna.

I-am răspuns că dacă-i dă drumul, leșin. Mi-am dat seama că e ruptă tibia, în acel moment m-am întrebat dacă mai pot juca fotbal. Ăla a fost primul gând.

Am ajuns la spital, unde m-au pus pe un pat, pe hol, și am așteptat cam două ore să ne bage cineva în seamă. Domnul doctor întreba în stânga și în dreapta, dar nu ne băga nimeni în seamă.

La un moment dat, a dispărut și el. S-a întors după 30 de minute cu un pumn de pastile, în toate culorile din lume. Am refuzat să le iau. Nu eram sigur că m-ar ajuta”, a spus Ciupe pentru gsp.ro

Federația arătată cu degetul de fostul fundaș

”Am făcut o radiografie, se vedea clar fractura. Am intrat într-o sală unde erau vreo 11 doctori mai solizi. S-au pus toți pe mine, să-mi așeze oasele. Unul mă ținea de mână, doi de picior, unul îmi căuta oasele, să le așeze la loc. Mi-au pus piciorul în ghips. Seara m-am întors la București.

Din momentul ăla, s-au întâmplat mai multe chestii. În avion, mi s-a promis că tot ce ține de operație și recuperare va fi suportat de Federație.

A venit domnul Mircea Sandu la mine, în avion, cu domnul doctor Pompiliu Popescu, de la echipa mare: «Aici e băiatul, luați legătura cu domnul Șiman (n.r. – patronul Sportului) și vedeți unde se operează. Tot ce îi trebuie, recuperare, medicamentație, suportăm noi».

A doua zi, dimineața, mă sună domnul Șiman să-mi spună că Federația nu mai suportă nimic. Șiman mi-a spus că se ocupă el, să stau liniștit. Într-adevăr, făcuse programare la operație în Belgia.

Nu mi-a venit să cred. Vine cineva în fața ta și-ți promite o chestie într-un moment greu, iar a doua zi se răzgândește.

Știu că prima operație a costat în jur de 10, 11 mii de euro. Atunci ne-a ajutat și domnul Mircea Rednic, fiind stabilit acolo cu soția. Soția dânsului m-a luat de la aeroport și m-a dus la clinică. Ulterior, recuperarea de la Bologna a decurs destul de bine. A fost susținută de domnul Victor Becali și de domnul Șiman”, a mai spus Raul Ciupe.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed