Hagi începe anul cu o confesiune! Care e marele vis al Regelui: `Un turneu final cu o echipă națională! Orice echipă națională…`

Antrenorul liderului Ligii I Farul, Gică Hagi, ar fi putut să plece de multe ori în ultimii ani de la Constanța. N-a dus lipsă de oferte, însă n-a vrut să o lase pe Farul.

Abia după aceea, Regele fotbalului românesc va lucra să-și urmeze visele neîmplinite. ”Să antrenez o echipă națională și o echipă mare de club. Vreau să ajung la un turneu final cu o echipă națională… Orice echipă națională! Iar apoi să fac performanță și în Europa cu un club mare, pentru că trebuie să mă verific și ca antrenor la cel mai înalt nivel.”, a mărturisit Hagi pentru Fanatik.

Hagi a condus echipa națională a României 4 meciuri. Și a demisionat după barajul pierdut cu Slovenia în 2001. Acum doi ani, în noiembrie, Hagi a fost căutat de Burleanu ca să vină la prima reprezentativă, dar paradoxal, a refuzat oferta. N-a vrut să lase proiectul Farul până nu e pus la punct cum trebuie.

”Vreau să văd că au venit partenerii la club, să văd că Farul are un buget asigurat pe următorii cinci ani! Nu e normal să fiu și acționar, și manager!

Nu e normal să merg înainte pe aceeași linie. A fost bine, am făcut multe, dar se apropie timpul să fac doar meseria mea: cea de antrenor! Eu nu mi-am dorit să fac administrativ, dar am învățat și am făcut-o. La un moment dat lucrurile trebuie separate, pentru că eu cred că atunci aș da randament și mai bun ca antrenor.”,  a explicat Hagi.

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed