Edi Iordănescu a lăsat mască pe toată lumea! Ce a putut spune după retrogradarea României: ‘Vedem ce se întâmplă de mâine’

Edi Iordănescu a lăsat mască pe toată lumea! S-a aflat ce a putut spune după retrogradarea României. Selecţionerul nu a spus nimic în privinţa plecării de la echipa naţională.

Edi Iordănescu a retrogradat România în lumea a treia, dar a evitat un răspuns clar atunci când a vorbit despre plecarea din funcţia de selecţioner.

Edi Iordănescu a lăsat mască pe toată lumea!

Edi Iordănescu a evitat răspunsul la întrebarea cea mai importantă. Nu a spus dacă pleacă sau rămâne în funcţia de selecţioner. „Nu este o seară dificilă. E o tristeţe pentru ce s-a întâmplat în iunie. În iunie am pierudt încredere. Sper că am început să câştigăm o echipă. Am văzut un joc fluid, am pus amplrena pe joc. Am creat, am marcat, am dat drumul la finalizare altfel.

Suporterii să rămână cu speranţă. S-a aprins speranţa. Sper să îşi croiască drumul. E corect să avem o discuţie cu conducerea FRF. Sunt oameni care mi-au oferit toate condiţiile. Vedem ce se întâmplă de mâine, analizăm împreună. Eu pentru asta am venit ca să merg la un turneu final”, a spus Iordănescu Jr. la finalul meciului România – Bosnia 4-1.

În schimb, Iordănescu Jr. a lăudat jocul naţionalei din meciul care nu a contat deloc, cel cu Bosnia. „Spiritul şi atitudinea din această seară şi din meciul cu Finlanda sunt cele mai importante. Trebuie continuitate şi omogenitate la echipa naţională. În iunie au fost multe probleme, am rotit şi am riscat foarte mult. La naţională vreau un nucleu de 30 de jucători destul de permanent.

O echipă care să intre bine şi să aibă continuitate. Să se intre foarte greu în echipă şi să fie bătaie pe posturi.

Ce s-a compromis, s-a compromis în luna iunnie. Puteam lua puncte din Bosnia, dar dubla cu Muntenegru ne-a pus la pământ. Suntem trişti, dar am făcut puncte la ultima acţiune. Am jucat şi meritam 6 puncte din această dublă. Echipa a dat un mesaj puternic suporterilor că are caracter şi are viitor.

Am găsit jucători trişti la această acţiune, dar avem potenţial. Avem potenţial şi calităţi. Au fost jocuri bune şi consistente. Am avut şi multă neşansă. Ne-au lipsit jucători importanţi în meciuri importante. Ianis Hagi şi Nicuşor Stanciu”, a mai spus Iordănescu Jr.

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari