Duşmanul lui Gigi Becali iese la atac! Anunţ incredibil al lui Florin Talpan. Ce a putut spune juristul Armatei după decizia Înaltei Curţi

Duşmanul lui Gigi Becali iese la atac! Anunţ incredibil al lui Florin Talpan. S-a aflat ce a putut spune juristul Armatei după decizia Înaltei Curţi. Judecătorii au dat un verdict clar. palmaresul Stelei va fi rejudecat.

Este o victorie importantă pentru Gigi Becali, dar Talpan susține altceva. Spune că s-a încercat o tergiversare a cazului în favoarea şefului de la FCSB.

Duşmanul lui Gigi Becali iese la atac!

Talpan susţine că decizia nu poate fi considerată în niciun caz o victorie a celor de la FCSB. Spune că recursurile celor două părți au fost inadmisibile din punct de vedere procedural, conform prosport.ro.

„Decizia de azi a ÎCCJ nu reprezintă o victorie a FCSB așa cum anunță avocații acestuia ci este o decizie halucinantă și o tergiversare voită de către niște judecători care se prefac că nu cunosc dispozițiile legale! Și voi demonstra acest lucru, afișând pe pagina mea de Facebook recursul FCSB si recursul Asociației Salvați Steaua, cereri inadmisibile din punct de vedere procedural. Astfel, toti avocații, consilierii juridici si magistrații acestei țări vor ști că am dreptate!

In condițiile în care nu existau motive de nelegalitate, nu înțeleg cum azi, judecătorii Completului 5 AP au putut admite recursurile!
Ma întreb cum judecătorii Completului 5 AP, care au judecat cauza, mai pot privi in ochi pe colegii lor judecători ai Curții de Apel București, a căror decizie au casat-o, în condițiile în care această decizie era corect legală. De altfel, de abia aștept motivarea acestei decizii absolut halucinante!

Acest proces a început în anul 2017, pentru ca după șase ani de judecată, ÎCCJ să decidă în mod total nelegal și incorect, casarea deciziei Curții de Apel București respectiv a hotărârii pronunțate pe fond, dispunând rejudecarea apelului, fără a exista un motiv de nelegalitate circumscris în art. 488 Cod procedură Civilă.

În cei 6 ani de judecare a cauzei, am depus probatoriu care demonstrează că Clubul Sportiv al Armatei Steaua București nu și-a cedat niciodată marca, numele sau palmaresul altor entități, fapt de altfel, constatat de ÎCCJ inca din anul 2014.
Actele dovedesc ca societatea lui Gigi Becali este infiintată in februarie 2003 si nu are absolut nicio legatura cu istoria si traditia Clubului Sportiv al Armatei STEAUA BUCURESTI.
În 6 ani de procese, avocatii lui FCSB nu au depus nici macar un singur inscris prin care să demonstreze ca FCSB ar fi preluat palmaresul de la asociatia AFC Steaua în anul 2003, data de infiintare a societatii comerciale FCSB. Iar la judecarea recursului, FCSB nu a demonstrat prin nici un motiv ca Decizia Curtii de Apel Bucuresti are motive de nelegalitate si trebuie casata.
DECIZIA CURTII DE APEL BUCURESTI PRIN CARE S-A CONSTATAT CA PALMARESUL NE APARTINE ERA PERFECT LEGALA SI CORECTA SI NU TREBUIA CASATA.
NU EXISTA absolut niciun act prin care FCSB sa poata demonstra ca a preluat palmaresul Clubului Sportiv al Armatei STEAUA BUCURESTI cu atat mai mult cu cat Clubul Sportiv Al Armatei Steaua Bucuresti nu a fost parte în tranzactia din anul 2003 intre FCSB SA si Asociatia non-profit AFC Steaua.
AFC Steaua NU a avut NICIODATA drept de proprietate pentru marca, numele sau palmaresul Stelei. Toate acestea au ramas intotdeauna in patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti. Ca atare, AFC Steaua nu putea ceda, nu putea transfera, nu putea cesiona si nu putea înstrăina acest patrimoniu, care a ramas intotdeauna proprietatea exclusiva a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti. Am demonstrat ca PALMARESUL NE APARTINE si de aceea, hotararile Tribunalului Bucuresti si ale Curtii de Apel Bucuresti ne-au fost favorabile. DECIZIA HALUCINANTA DE AZI TERGIVERSEAZA DOAR CAUZA IN FAVOAREA LUI BECALI SI A FCSB DAR NU SOLUTIONEAZA FAVORABIL SITUATIA DEOARECE PALMARESUL NE APARTINE.
Ne vom judeca din nou la Curtea de Apel Bucuresti acolo unde judecatorii ne-au dat castig de cauza!

DECIZIA DE AZI A ICCJ, A UNOR JUDECATORI CARE SE PREFAC CA AU UITAT LEGEA ESTE ILEGALA DAR NU DEFINITIVA! Judecatorii completului 5 AP au stabilit pentru motive doar de ei stiute ca DECIZIA CURTII DE APEL BUCURESTI NU ESTE LEGALA! Reiterez faptul ca nu erau motive de recurs care sa se incadreze in dispozitiile prevederilor art 488 cod procedura civila iar admiterea arector recursuri este un abuz!
Voi afisa public pe pagina mea de facebook recurul FCSB -ului si Asociatiei Salvati Steaua pentru ca toti juristii din tara, toti magistratii sa poata vedea ca nu existau motive de casare!
In conditiile in care in dosarul 11509/3/2017 redactarea hotararii vine la un an de la pronuntarea cauzei, in loc de 30 de zile care este termenul de procedura, este clar ca unii judecatori tin cu FCSB! Bine ca mai exista si judecatori corecti in aceasta tara!
De ce doamnelor judecatori Mariana Hortolomeu, Adina Nicolae, Andreia Liana Constanda, Melania Isabela Danescu ati redactat intr-un an decizia din dosarul 11509/3/2017 cand termenul era de 30 de zile? Eu daca nu depun intampinarea in termen ma decadeti din dreptul de a propune probe si aparari, dar dvs va permiteti sa redactati hotarari la un an de zile de la pronuntare pentru a-l sprijini si ajuta FCSB-ul si implicit pe Gigi Becali?
Unde este domnilor PARLAMENTARI raspundera MAGISTRATILOR CARE NU ISI FAC TREABA decat dupa cum vor ei?
Atat timp cat avem judecatori care nu stiu nici macar articole simple din cod, consider ca suntem o natiune pierduta.
Dragi suporteri, cred cu tarie ca judecatorii Curtii de Apel Bucuresti ne vor da dreptate in rejudecare asa cum ne-au dat si prima oara! Voi continua lupta in acest dosar cu sprijinul vostru”, a spus Florin Talpan, conform sursei citate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari