Drama uriaşă a legendarului Helmut Duckadam! S-a decis să spună adevărul. Dezvăluiri teribile ale celui mai mare portar român

Drama uriaşă a legendarului Helmut Duckadam! S-a decis să spună adevărul. Dezvăluiri teribile ale celui mai mare portar român. Acesta a spus totul în direct. Este vorba despre un meci din 1983, cu 3 ani înaintea câştigării Cupei Campionilor Europeni.

Helmut Duckadam a dat cărţile pe faţă. În 1983, după semifinala Cupei României, dintre Steaua și Corvinul Hunedoara, a fost aproape să renunțe la fotbal.

Drama uriaşă a legendarului Helmut Duckadam!

Atunci, Steaua a fost eliminată din Cupă, după ce Helmut Duckadam a gafat impardonabil la o execuție a lui Mircea Rednic. Momentul l-a marcat atât de tare pe legendarul portar încât acesta fost decis să renunțe la fotbal.

”Am cea mai urâtă amintire cu Rednic. Jucam la Brașov, semifinala Cupei, cu Corvinul. După ce am apărat o minge din vinclu, a venit cornerul, Rednic, de la 16 metri, cu capul.

Eu mă uitam deja în față unde să dau mingea, nu m-am aplecat și mingea a trecut printre picioare. 1-1 și ne-a bătut Corvinul, 2-1.

Am vrut să mă las de fotbal după meciul ăla”, a povestit Helmut Duckadam, în direct la Digisport.

În cele din urmă, Duckadam a renunţat la idee. Astfel, a intrat în istoria fotbalului după finala de la Sevilla. A reușit să scrie istorie la Steaua, după ce a apărat patru lovituri de departajare și a câștigat Cupa Campionilor Europeni. Apoi, și-a încehiat cariera de portar nouă ani mai târziu, în 1991, la Vagonul Arad.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed