Avertisment dur pentru Elias Charalambous! Helmut Duckadam i-a spus clar. Ce îi va face Gigi Becali cipriotului

Avertisment dur pentru Elias Charalambous! Helmut Duckadam a spus clar ce îi va face Gigi Becali cipriotului.

După eșecul suferit în fața celor de la Farul, scor 3-2, patronul de la FCSB a declarat că are de gând să reducă bugetul clubului.

Avertisment dur pentru Elias Charalambous

Vizat de hotărârea lui Gigi Becali ar fi inclusiv antrenorul cipriot al roș-albaștrilor. Elias Charalambous ar putea fi nevoit să accepte o reducere salarială de la 10.000 de euro la 5.000 de euro pe lună.

Helmut Duckadam l-a avertizat pe tehnician în legătură cu „metodele” pe care le folosește latifundiarul din Pipera, și pe care le-a utilizat inclusiv în cazul eroului de la Sevilla.

„Becali nu dă pe nimeni afară. Scade salariile până când pleci singur. Știu ce zic, am pățit-o și eu. Ştiu din proprie experienţă. Eu nu cred că Charalambous va accepta înjumătăţirea salariului.

Am spus clar că Becali nu va aduce antrenor. Am fost naiv crezând că Becali va vinde echipa. M-am convins, de azi înainte nu mai cred absolut nimic din ce spune Gigi Becali”, a spus Helmut Duckadam, conform PlaySport.

Pe de altă parte, Duckadam i-a sugerat lui Gigi Becali să aducă la echipă un antrenor cu personalitate.

„Primul transfer pe care trebuie să îl facă FCSB-ul este un antrenor, care să impună un stil de joc. Ultimul antrenor adevărat al lui FCSB a fost Reghecampf. La FCSB, nu se vede niciun stil de joc.

În momentul în care nu ai niciun stil de joc şi te mai trezeşti şi cu trei schimbări la pauză, nu mai ştii ce să faci şi nici jucătorii nu mai înţeleg nimic”, a mai afirmat fostul mare portar.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed