Helmut Duckadam a dat verdictul! Ce avantaj are Gică Hagi în bătălia care poate decide campioana. Eroul de la Sevilla a spus lucrurilor pe nume

Helmut Duckadam a dat verdictul! Ce avantaj are Gică Hagi în bătălia care poate decide campioana. Eroul de la Sevilla a spus lucrurilor pe nume.

Farul Constanța are un punct peste FCSB și dacă o învinge în această seară, este campioana României. Nu doar faptul că joacă în fața propriilor fani este un avantaj pentru dobrogeni în ”finala” pentru titlu.

Helmut Duckadam: ”Hagi nu e criticat”

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei în finala de la Sevilla, dar și fost angajat al lui Gigi Becali, a mai identificat un element.

Gică Hagi are un avantaj uriaș nu doar în fața lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii, ci în fața tuturor antrenorilor din fotbalul românesc.

”Eu cred că Hagi are un mare avantaj, el nu este criticat. Dacă este criticat, este criticat foarte blând. Aș fi foarte curios de reacția lui, că știm cât de impulsiv este, dacă ar fi fost criticat pe jumătate cât Dan Petrescu.”, a spus Helmut Duckadam la Digi Sport.

”Fiind un nume mare, poate unul dintre cei mai mari fotbaliști din România, el are acest avantaj. Eu mă refer la criticile primite ca antrenor pentru jocul echipei. Eu n-am auzit ca Hagi să fie criticat”, a mai spus Duckadam la emisiunea Fotbal Club.

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed