Dinamoviștii vor lua foc! Sorescu era `fecesebist` de mic? Imaginile care spun totul!

Nu a durat mult telenovela încorporării fostului dinamovist Deian Sorescu la inamicul FCSB. Polonezii de la Rakow au picat la pace cu Becali pentru un împrumut, iar din vară ar urma să-l cumpere cu un milion și jumătate de euro, dacă ”aripa” dă randament.

Sorescu nu este deschizător de drumuri. Înaintea lui, alți 18 fotbaliști au sărit din curtea dinamovistă în cea a rivalei istorice, scrie gsp.ro. Doar că în ceea ce-l privește pe jucătorul împrumutat din Polonia, ”câinii” nu au considerat că e vorba despre marea trădare.

”Doar a trecut pe la Dinamo!„, a spus Florin Prunea, iar imagini din junioratul lui Sorescu arată că fotbalistul era… ”fecesebist” de mic. Fanatik.ro a publicat poze cu Sorescu alături de Bănel sau Bourceanu.

sursa. fanatik.ro

Sorescu a fost primit cu brațele deschise de Pintilii și compania. Doar a schimbat hotelul în Antalya. ”Mă simt bine. Sunt nerăbdător să încep primul antrenament cu băieții. A fost ceva pe moment. Nu m-am gândit că aș putea face schimbarea asta în cantonament direct, dar mă bucur că am reușit să vin la o echipă mare, o echipă cu un istoric bogat.

Clar că nu mă așteptam (n.r. să ajungă la FCSB). Tot glumeam cu băieții. Îmi spuneau ‘Hai, te mai așteptăm mult?’. A fost ceva pe moment, de la o zi la alta. Pe plan profesional îmi doresc să am continuitate, iar pe plan cu echipa, vreau să luptăm acolo sus. E drum lung, mai sunt etape până la finalul sezonului regulat”, a spus Deian Sorescu, după ce a fost prezentat la FCSB.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari