Giovanni Becali dă cărțile pe față! Adevărul despre Deian Sorescu, de ce a vrut să plece din Polonia!

Deian Sorescu a jucat la Dinamo din 2018 până în 2022 când a fost vândut în Polonia la Rakow, din postura de golgheter. Sorescu a dat 29 de ori şi 26 de pase decisive, în toate competiţiile, pentru Dinamo.

Iar Giovanni Becali e convins că FCSB a făcut o mișcare excelentă că l-a luat pe Sorescu. Giovanni a explicat şi de ce nu a reuşit să se impună Sorescu la Rakow: ”Informaţia o ştiţi cu toţii. Nimic nou. 100%, jucătorul a semnat, no problem. Îi dorim să aiba succes. E împrumutat, cu opţiune de 3 ani, pe care FCSB o va face la finalul lunii mai.

La sfârşitul sezonului când tragem linie dacă FCSB este multumită, vom vedea. Cred că cea mai importantă chestie e că a avut opţiunea asta. FCSB a făcut o achiziţie bună.

A avut problemă cu antrenorul, a început să îl bage fundaş, asta e…. E bine că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Fundaş dreapta şi stângă şi mijlocaş poate juca la FCSB. A avut o discuţie cu antrenorul, antrenorul a fost orgolios… Asta este! Probleme cu suporterii? Nu, nu, nu! Nu o să fie probleme”, a declarat Giovanni Becali la Orange Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari