Dezvăluire incredibilă despre familia Simonei Halep! Ce a pățit tatăl sportivei

Familia Simonei Halep a fost mereu înstărită având afaceri în mai multe domenii. În urmă cu mai mulți ani, tatăl jucătoarei de tenis a avut însă unele probleme.

În anul 2018, din cauza unor datorii, ANAF a executat silit familia Halep. Astfel, o clădire care aparținea lui Stere Halep din comuna Vulturu a fost scoasă la vânzare. Aceasta avea o suprafață de 167.81 metri pătrați construiți și 1000 de metri pătrați de pământ. La acea vreme, acel spațiu era destinat producției de băuturi.

Sechestru pe proprietatea tatălui Simonei Halep a fost pus în 2013. Clădirea aparținea firmei La Stelică SRL. Acesta era un magazin care în 2016 avea un profit de 12.650 de lei, dar niciun angajat.

Familia Halep a dat lovitura în afaceri

Anul acesta, o firmă deținută de Stere Halep a câștigat licitația pentru un teren în orașul Murfatlar. Prețul de vânzare a fost de 95.200 lei cu TVA. Pe lângă acest teren, familia jucătoarei de tenis mai deține un hotel în Poiana Brașov și un complex turistic în Mamaia Nord.

Simona Halep a decis să mai investească și în industria viticolă. A cumpărat un teren în județul Constanța unde este plantată viță de vie.

„De afacere se ocupă doi nepoți ai familiei, care muncesc din greu ca să facă un vin de calitate. Venim și noi din urmă. Avem și noi domeniile noastre de vin, dar avem numai vin roșu, Cabernet și Merlot, 14 hectare. Și o să apară și vinul nostru poate la anul”, a spus Stere Halep pentru Antena 1.

Și fratele jucătoarei de tenis are succes în faceri. Acesta are mai multe companii și a investit în imobiliare în zona de nord a stațiunii Mamaia.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari