Vestea momentului pentru Simona Halep! Când ar putea fi judecată românca: Anunţ oficial

Este vestea momentului pentru Simona Halep! S-a aflat când ar putea fi judecată românca. A venit anunţul oficial al celor de la ITIA, Agenția internațională pentru integritatea tenisului.

Simona Halep a fost depistată pozitiv la controlul antidoping de la US Open. Acum, urmează să fie judecată de către un tribunal independent.

Vestea momentului pentru Simona Halep!

Simona Halep este suspendată provizoriu din tenis. A fost testată pozitiv cu roxadustat, o substanță din categoria eritropoetinei şi ar putea primi o pedeapsă drastică.

Agenția internațională pentru integritatea tenisului a venit cu date de ultimă oră despre acest caz. Aceştia spun că nu s-a confirmat o dată exactă pentru prima înfăţişare. „Nu există încă o dată confirmată. Audierea va fi convocată de o organizație independentă, Sports Resolutions, care va decide componența juriului și va confirma detaliile”, se arată în răspunsul în scris din partea ITIA, conform gsp.ro.

Mai mult, agenţia spune că audierea nu va fi publică. Se va face public doar răspunsul final. „Nu vom confirma data audierii sau audierilor, dar vom comunica rezultatul final atunci când va fi cunoscut”, mai spun aceştia, conform sursei citate.

Precedentele cazuri au presupus o procedură s-a întins pe mai multe luni. Abia după decizie, Simona va putea să facă apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, în termen de maximum 21 de zile. Acest lucru s-ar întâmpla dacă jucătoarea noastră va fi nemulţumită de decizie.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari