Derby-ul Rapid-FCSB e sold-out! Biletele s-au vândut în timp-record, anunță organizatorii

14.000 de spectatori vor face atmosferă duminică în Giulești. E primul derby pe noua arenă, așa că interesul a fost maxim. Rapid a făcut anunțul vineri după-amiază: „Toate biletele pentru meciul de duminică au fost vândute într-un timp record! Astfel, casele de bilete nu vor mai fi deschise în zilele următoare!”!

Giuleștiul va fi ca un vulcan duminică de la ora 21,3o. Mai ales că, înaintea acestui meci, oficialii giuleșteni au transmis că nu mai este valabil protocolul încheiat între cele două galerii. Așa că suporterii roș-albaștrilor vor primi doar 600 de bilete, nu 2.800. Iar ultrașilor rapidiști nu le-a picat bine.

Liviu Ungurean, liderul ultrașilor, a reacționat la Realitatea Sportivă: „În Giulești, cuvântul trebuie respectat, avem onoare. Eu vreau să le dăm o peluză întreagă, să fie spectacol. Greșeala este a conducerii noastre. Le-am zis înainte de inaugurarea arenei să nu vândă acolo bilete, să le dăm galeriilor puternice.

Să ne respectăm, să nu mai stăm șapte pe un loc în deplasări. Anunț acum că dacă în retur nu primesc bilete pentru toată galeria, nu venim la meci. Așa cum am boicotat și cu Dinamo!”

„Le-am oferit mai puține bilete din motive de securitate. Am vorbit și cu Jandarmeria. După cum știți, stadionul Rapid are tribunele foarte aproape de teren și ar fi fost o problemă destul de mare dacă le-am fi dat o peluză întreagă.

Era aproape imposibil să nu existe conflicte. Ajungeau repede și la tribuna 0, se intra repede și pe teren și atunci, împreună cu Jandarmeria, noi cei din club am decis să nu facem acest lucru”, a explicat acționarul Victor Angelescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

 

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari