Deian Sorescu i-a cucerit pe fanii FCSB-ului. Ce spune Gheorghe Mustață despre fostul căpitan de la Dinamo

Deian Sorescu i-a cucerit pe fanii FCSB-ului. Fostul căpitan de la Dinamo a debutat pentru noua sa echipă în duelul cu Hermannstadt.

Debutul nu a fost unul perfect pentru Sorescu. După o primă repriză modestă, jucătorul a fost schimbat la pauză de Mihai Pintilii.

Deian Sorescu are susținerea fanilor

La finalul partidei câștigate de FCSB, scor 1-0, Sorescu a mers să dea autografe fanilor având o eșarfă cu mesaje anti-Dinamo atârnată de geantă.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a dezvăluit care a fost primirea de care a avut parte Sorescu la FCSB ținând cont de trecutu său dinamovist.

„Deian Sorescu a fost bine primit! Nu mai contează (n.r. că a fost schimbat după 45 de minute)! Trebuie să-și revină! Să vadă stilul… a văzut o atmosferă. Steaua e iubită în toată lumea.

(n.r. despre faptul că Sorescu a purtat un fular cu însemne anti-Dinamo, la finalul meciului) Păi, nu e normal? La ce a pățit el pe-acolo… ce să mai vorbească de Dinamo? Dacă nu-l simțeam sută la sută pentru Steaua, nu mai venea băiatul. A venit omul să joace fotbal la Steaua. A văzut atmosfera. Bravo lui! S-a văzut atitudinea. Toată lumea îl încurajează”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Sorescu este împrumutat de FCSB până în vară de la echipa poloneză, Rakow. Vicecampioana are în contractul de împrumut și o clauză pentru a-l cumpăra definitiv pe fotbalist.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari