De ce nu a semnat Laurenţiu Reghecampf cu noua echipă. Dezvăluirea momentului despre antrenor. În joc este o sumă uriaşă

De ce nu a semnat Laurenţiu Reghecampf cu noua echipă. Dezvăluirea momentului despre antrenor. În joc este o sumă uriaşă. Antrenorul român a plecat intempestiv de la CSU Craiova.

Laurenţiu Reghecampf l-a lăsat pe Mihai Rotaru fără antrenor şi a plecat în ţările arabe. Totuşi, nu au semnat cu noua echipă.

De ce nu a semnat Laurenţiu Reghecampf cu noua echipă

Ies la iveală amănunte absolut incredibile despre Laurenţiu Reghecampf. Un alt antrenor român, Gabriel Manu a dat cărţile pe faţă. Ştie de ce Reghe nu a mai ajuns la Al-Tai, fosta echipă a lui Mirel Rădoi.

Reghe a fost extrem de aproape să ajungă la Al-Riyadh, respectiv Al-Tai. Nu a mai semnat cu niciuna dintre cele două. Gabriel Manu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care tehnicianul grupării din Bănie nu a mai ajuns la fosta echipă a lui Mirel Rădoi. Kresimir Rezic, antrenorul formației la care joacă Dugandzic și Cordea, are o clauză de reziliere în valoare de două milioane de euro. Nu va pleca de la clubul saudit până nu își va primi banii.

„Știu că antrenorul croat are o clauză de reziliere de două milioane de dolari și nu acceptă să plece până când nu i se plătește. Așa am înțeles. E vorba de Al-Tai. Din ce am văzut în ultima perioadă e vorba de Al-Tai. Croatul nu vrea să plece, de trei ori i s-a propus o sumă de reziliere și n-a vrut.

Drept pentru care Reghe trebuie să stea acolo și să aștepte rezilierea contractului, pentru a putea semna. Pleci pentru o promisiune, că înțelegerea n-ai semnat-o…”, a declarat Manu conform Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed