Înlocuitorul lui Laurenţiu Reghecampf şi-a făcut praf jucătorii! Acuze grave la adresa celor de la CSU Craiova: ‘Ne-am bătut joc de noi’ + Un nou avertisment pentru fotbalişti

Înlocuitorul lui Laurenţiu Reghecampf şi-a făcut praf jucătorii! Acuze grave la adresa celor de la CSU Craiova. Mai mult, a lansat un nou avertisment pentru fotbalişti. Va ieşi mare scandal după aceste declaraţii.

Este scandal la CSU Craiova după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul de ocazie, Dragoş Bon, a dat de pământ cu jucătorii la finalul meciului cu U Cluj.

Înlocuitorul lui Laurenţiu Reghecampf şi-a făcut praf jucătorii!

CSU Craiova a făcut un nou pas greşit în Superliga. A avut 1-0 pe terenul lui U Cluj, dar a pierdut două puncte după ce a fost egalată în prelungiri.

Dragoş Bon i-a făcut praf pe jucători, la finalul meciului, în direct la Digi Sport. „Este un rezultat care nu ne mulţumeşte deloc. Vizam toate cele trei puncte. Repriza a doua ne-am bătut joc de noi. Trebuia să închidem jocul. Nu am avut o atitudine de echipă mare. Îmi pare nespus de rău că nu am câştigat această partidă.

A fost o retragere necomandată de pe margine. Am avut ocazii pe contraatac. Dacă nu reuşeşti să fii pragmatic suferi şi pierzi cele trei puncte.

Nu trebuie să apară relaxare la niciun jucător. Trebuie să fii responsabil la fiecare fază. Asta nu e o scuză. Dacă sunt jucători care se relaxează vor avea de pierdut în carieră. Avem o echipă cu jucători cu experienţă. La nivel declarativ suntem mai constanţi decât pe teren. Am pierdut două puncte azi, ne aşteaptă miercuri un joc în cupă, apoi alte etape”, a tunat antrenorul de ocazie instalat de Mihai Rotaru, Dragoş Bon.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed