Vestea momentului pentru Laurențiu Reghecampf! Ce se întâmplă, de fapt, cu antrenorul. Este răstunare totală de situaţie

Vestea momentului pentru Laurențiu Reghecampf! S-a aflat ce se întâmplă, de fapt, cu antrenorul. Adevăratul motiv pentru care i-a părăsit pe cei de la CSU Craiova. Este răsturnare totală de situaţie.

Laurențiu Reghecampf, planuri mari în Arabia Saudită! Tehnicianul, căutat de mai multe echipe. Ofertele vin pe bandă rulantă.

Vestea momentului pentru Laurențiu Reghecampf!

Saudiții se luptă pentru semnătura lui Laurenţiu Reghecampf! Deși s-a zvonit că antrenorul s-ar afla în negocieri în vederea colaborării cu Al-Tai, fapt pentru care ar fi părăsit banca tehnică a oltenilor, Reghecampf are viitorul incert.

Deși conducerea de la Al-Tai i-a plătit clauza de reziliere a contractului cu oltenii, în valoare de 300.000 de euro, saudiții încă nu l-au semnat pe român. Întâmpină probleme cu actualul antrenor al formației, Kresimir Rezic.

Pe lângă Al-Tai, o altă echipă din campionatul saudit ar dori serviciile tehnicianului român. Presa din Golf a publicat informația cum că Riyadh, formație nou promovată, l-ar fi contactat pe Reghe în vederea unei colaborări.

Riyadh se află momentan pe ultimul loc al clasamentului. Are eșecuri pe bandă rulantă în ultimele patru etape.

„Există o competiție între Al-Tai și Riyadh pentru semnătura antrenorului român Reghecampf”, au notat arabii de la Shoot.

Laurențiu Reghecampf mai are experiență cu echipe din Arabia Saudită, aflându-se în trecut pe banca tehnică a altor echipe precum Al-Hilal și Al-Ahli.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed