David Popovici surprinde din nou! Decizia luată de campionul nostru. S-a întâmplat chiar înaintea Cupei României

David Popovici surprinde din nou! Decizia luată de campionul nostru. S-a întâmplat chiar înaintea Cupei României. Înotătorul şi-a încheiat parcursul în competiţie cu o cursă în proba de 200 metri liber.

David Popovici a înotat doar în serii. Antrenorul Adrian Rădulescu i-a spus apoi că e mai bine să-și ia câteva zile libere.

David Popovici surprinde din nou!

„O să plec într-o scurtă vacanță 1-2-3 zile. Domnul Adi (n.r. – antrenorul Adrian Rădulescu) mi-a propus. Mie nu mi-ar fi venit ideea, așa că am înotat doar de dimineață și plec un pic să mă relaxez, să mă pregătesc pentru Sette Colli (n.r. – concursul din Italia din 23-25 iunie) și ulterior pentru Campionatele Mondiale”, a spus David.

El nu mai înotase într-un concurs în această probă de la Campionatele Europene de la Roma. „Primul gând pe care l-am avut după ce am terminat a fost că mi-am reamintit că-mi place proba asta”, a explicat Popovici.

Înotătorul a participat la Cupa României în probele de 100 m fluture și 100 metri liber. „A fost un concurs obișnuit la care am venit în timpul pregătirii și exact așa s-a și simțit”, a subliniat el care sşa referit şi la Mondialele de la Fukuoka, competiţia anului.

„Îmi plac japonezii și îmi place Japonia și de abia aștept să mă întorc acolo și să reprezint România. O să merg cu aceleași obiective pe care le-am avut întotdeauna să înot cât de bine pot. Timpii se schimbă în funcție de cât de tare îmi doresc eu să înot bine, pentru că atunci va interveni și un vârf de formă, dacă totul e planificat cum trebuie.

Nu am ajuns la perfecțiune la 100 m liber și sunt conștient că nu o să ajung niciodată la perfecțiune la nicio probă, dar în schimb pot să mă apropii de ea din ce în ce mai mult”, a mai spus David Popovici.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed