David Popovici, prima reacție după ce a câștigat a doua medalie de aur la Cupa României

David Popovici, încă o victorie în Cupa României. După ce ieri s-a impus în proba de 100 m fluture, astăzi, a câștigat la 100 m liber. Campionul mondial și european a fost cronometrat cu timpul 47.85.

Pe locul doi s-a clasat Mihai Gergely (CSM Constanţa), cu timpul 50.34, iar pe trei a terminat Constantin George Alexandru Stoica (50.44, CSM Constanţa).

David Popovici: „Am vrut să înot cât mai repede”

”A fost o cursă ok, potrivită stadiului în care ne aflăm. Nu aveam absolut nicio așteptare. Sunt mulțumit că am coborât sub 48 de secunde. În curând, dacă nu mă înșel, o să obțin cele mai multe curse de 100m încheiate în mai puțin de 48 de secunde.

Le adun acolo. Singurul target era să înot cât de repede pot. Atât de repede am putut în după-amiaza asta, e perfect, e OK. Fiecare cursă doare, dacă nu doare, ai făcut ceva greșit. Vă spun ce o să fac acum, după ce o să încheiem. Mă duc și înot aproximativ 1.000 de metri. Bine, după ce mă mai duc puțin la copiii care mă așteaptă pentru poze.

Poate stretching, poate și masaj. Și încerc să mănânc și să dorm cât mai bine. Cred că partea cu pozele e mai obositoare. Dar, atunci când sunt copii, parcă nu e atât de obositor. Și pentru ei fac ceea ce fac”, a spus David Popovici, după cursa de la Otopeni.

Pentru tânărul înotător, următoarea competiție este Trofeului Settecolli de la Foro Italico (23-25 iunie).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed