Daniel Onoriu își face planurile cu noua iubită, chiar dacă nu a divorțat

După ce a văzut moartea cu ochii, Daniel Onoriu a decis să-și trăiască viața din plin.

Pilotul se gândește deja la viitor și la o nouă căsătorie, deși deocamdată nu a divorțat de soția sa, Isabela, alături de care a stat șase ani. Cei doi au anunțat că s-au despărțit în luna august a acestui an.

Iubita nepotului regretatei Gabi Luncă are 44 de ani și locuiește în Canada. Aceasta are o fetiță în vârstă de 12 ani. Daniel Onoriu a mărturisit că este extrem de norocos pentru că a cunoscut-o. În plus, este fericit că femeia îl susține și când vine vorba despre pasiunea sa, motorsport.

Onoriu a postat în mediul online un amplu mesaj în care a vorbit despre noua sa iubită.

”Dacă o vedeți pe soția mea, o să ziceți că nu e adevărat! În primul rând are 44 de ani și asta contează pentru mine mult. E super frumoasă, doamnă, în adevăratul sens al cuvântului! Rafinată, elegantă, suflet bun, mă adoră și o ador, mă susține în tot ceea ce fac, inclusiv în motorsport, locuiește în Canada, are o fetiță de 12 ani superbă! Are două facultăți, are conexiuni cu oameni puternici financiar! Cum să nu Îl laud pe Dumnezeu care m-a unit cu ea, de la capătul pământului, din Canada, fraților!

Promit public, viitoarea mea soție, că nu te voi înșela niciodată în viața mea și o să te iubesc și respect și răsfăț așa cum nu ai mai fost niciodată în viața ta de până în clipa asta. Martor îmi este Dumnezeu din cer!”, a fost mesajul scris de către Daniel Onoriu pe Instagram.

Daniel Onoriu, la un pas de moarte

Daniel Onoriu a fost la un pas de moarte la începutul anului. Anul trecut, acesta a decis să facă o operație de micșorare a stomacului în Turcia. Lucrurile nu au mers însă deloc bine. reîntors în România, pilotul a ajuns la spital în stare critică, fiind ținut în comă mai multe zile.

„Medicii se luptă să îl țină în viață și cu ajutorul lui Dumnezeu să se facă bine! În 35 de zile nu am putut spune măcar o zi că este bine. Lucrurile se schimbă de la o săptămâna la alta. Nu ne bazăm pe nimic. Medicul care l-a operat este un criminal. Nu vreau nimic de la el. Vreau doar să vorbesc cu el și să-i spun să nu mai opereze niciodată și să nu mai nenorocească vreo altă familie care nu i-a greșit cu nimic”, declara la vremea respectivă Isabela Onoriu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari