Dana Budeanu i-a dat nota 10, dar a pus punctul pe i! E vorba despre un fotbalist cu talent uriaș, care `a murit speranță`: `Ție ți-au plăcut mai mult hainele decât fotbalul`

Dana Budeanu a pus lupa pe fotbalul românesc și, mai exact, pe fotbaliștii și antrenorii români. Specialistul în vestimentație a luat la bani mărunți câteva personaje de referință și le-a analizat ținutele și aspectul.

Au fost și critici multe, au fost și laude chiar la adresa câtorva, însă Dana Budeanu a făcut mai întâi un intro de senzație, în stilu-i inconfundabil.

”Fiți, mă, mișto! Poți să-ți iei o mașină ok și la 60.000 de euro, nu trebuie să dai pe ea 150.000 de euro. Gândește! Banii ăștia strânge-i, mai ales că viața de fotbalist e scurtă, mai ales dacă ești prost! Pentru că majoritatea dintre voi nu sunteți fotbaliști wow, sunteți niste fotbaliști proști. Că, dacă erați wow, jucați misto.

 

Când ești un fotbalist mediocru sau prost și câștigi, cât câștigi, pentru că bani sunt, strânge-i, bă, băiatule, pentru că cariera ta e de 4-5 ani, maxim 6. Ajungi, după aceea în liga a doua sau mai știu eu unde și s-a terminat cu tine. Ce faci după aia? Ce au făcut și alții, nu o să dau nume, care acum dorm la păcănele”, a spus la început Verdictului său Dana Budeanu.

Apoi a trecut rând pe rând la analiza „post cu post”. Iar de departe, cel mai apreciat a fost Prințul. Adrian Cristea a fost caracterizat fabulos, în câteva rânduri, de cea mai urmărită personalitate din online.

”Adi, ție ți-au plăcut mai mult hainele, decât fotbalul, pentru că nu a durat foarte mult cariera ta. Există mici exagerări câteodată, dar este ok cum arată, cum se îngrijește. Inspirați-vă de la Adi Cristea, țărăneii! Este pe locul 1 din generația asta. Și are și ciorapi”, a mai spus Dana Budeanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed