Celebra Dana Budeanu s-a luat de Alibec, care a fost motivul: `Denis, nu e frumos ce faci!`

Cea mai vocală personalitate din online, Dana Budeanu, n-avea cum să nu pună lupa pe fotbalul românesc. Și evident că i-a luat la analizat pe patroni, jucători și antrenori într-unul dintre Verdictele ei de pe Youtube.

Printre fotbaliștii scoși la tablă de criticul de modă a fost și Denis Alibec, atacantul Farului, care atunci juca la Astra.

”Îți place cu moda. Stilul tău vestimentar este unul care se vrea a fi vizibil. Îți place să te îmbraci, să te dezbraci, îți place să-ți arăți glezna, gleznuța, știți deja povestea, da?

Denis, nu este mișto ce faci, chiar dacă îți iei multe haine. Îți stă capul mai mult la haine și nu e ușor. Cu cât vă stă capul mai mult la haine, cu atât vă concentrați mai puțin pe sport. Arăți bine așa, pentru că ești sportiv și e ok, dar caută-ți stilul, pentru că nu poți și în pantaloni cu pamperși și în alți pantaloni”, a spus Dana Budeanu.

”Dacă erați wow, jucați mișto!”

”Fiți, mă, mișto! Poți să-ți iei o mașină ok și la 60.000 de euro, nu trebuie să dai pe ea 150.000 de euro. Gândește! Banii ăștia strânge-i, mai ales că viața de fotbalist e scurtă, mai ales dacă ești prost! Pentru că majoritatea dintre voi nu sunteți fotbaliști wow, sunteți niste fotbaliști proști. Că, dacă erați wow, jucați misto.

Când ești un fotbalist mediocru sau prost și câștigi, cât câștigi, pentru că bani sunt, strânge-i, bă, băiatule, pentru că cariera ta e de 4-5 ani, maxim 6. Ajungi, după aceea în liga a doua sau mai știu eu unde și s-a terminat cu tine. Ce faci după aia? Ce au făcut și alții, nu o să dau nume, care acum dorm la păcănele”, a mai spus Dana Budeanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed