Întâlnire de gradul zero între criticul Dana Budeanu și fashonist-ul Ilie Dumitrescu! Dezvăluirea care i-a lăsat mască pe toți: `Mi-a luat toată punga de cireșe!`

Ilie Dumitrescu este unul dintre personajele elegante propuse de fotbalul românesc. Băiat sărac în copilărie, fostul mare atacant al ”Generației de Aur” a fost poate cel mai ambițios din punct de vedere al autodepășirii pe toate planurile.

Ilie Dumitrescu a învățat mult, s-a cultivat, s-a cizelat, fiind dese ori ținta ironiile din acest motiv, în special după ce s-a aflat că ar fi luat lecții de pictură când juca în Mexic. Dincolo de bârfă, ce e cert e că Ilie Dumitrescu se prezintă de fiecare dată impecabil fizic și vestimentar, iar asta n-avea cum să-i scape celui mai autorizat personaj în domeniu.

”Fratele meu a paralizat!”

Dana Budeanu a șocat pe toată lumea când într-unul dintre Verdicte a povestit cum a dat ea peste Ilie Dumitrescu pe stradă, în Londra.

”Normal că el nu își va aduce aminte. Eu eram un nimeni atunci, cum sunt și acum. El juca la Tottenham, iar eu mergeam în fiecare vară în acei ani la Londra, la niște cursuri Cambridge de engleză, împreună cu fratele meu.

Eram într-un autobuz cu fratele meu, iar la un moment dat l-am văzut pe Ilie Dumitrescu. Am așteptat să încetinească autobuzul și am alergat repede spre el. Ne-am dus repede, iar eu aveam o pungă cu cireșe. M-am oprit și i-am spus «Bună ziua!».

Fratele meu era paralizat. Ne-a dat autograf și mi-a spus «Îmi dați si mie niște cireșe?». I-am zis să ia toată punga. Și chiar mi-a luat toată punga.”, a povestit Dana Budeanu.

”Este autodidact!”

”Acum am ajuns eu să vorbesc despre el. Se îmbracă foarte bine Ilie Dumitrescu. Este foarte preocupat de acest aspect, este autodidact, a vrut foarte mult să învețe de peste tot, a vrut enorm să evolueze din toate punctele de vedere.

Legat de vestimentație, este extrem de îngrijit și îl felicit. Oricum, eu sunt încântată de tot ceea ce înseamnă fotbaliști din Generația de Aur, m-aș uita și acum la meciurile lor. Este o diferență foarte mare între ei și generația actuală!”, a mai spus designerul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed