Dan Petrescu se lasă greu! Şefii de la CFR Cluj sunt tot mai disperați. Mesaj incredibil al acestora

Dan Petrescu se lasă greu! Tehnicianul campioanei României nu a semnat încă prelungirea contractului. Oficialii celor de la CFR sunt tot mai disperați, pentru că nu doresc să îl piardă pe „Superdan”.

Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a anunțat de la sfârșitul anului trecut că ambele părți s-au înțeles cu privire la noul contract, până în anul 2029.

Dan Petrescu nu a semnat

Dan Petrescu nu a semnat încă! Patronul celor de la CFR a vorbit despre situația „Bursucului”. Acesta spune că există o înțelegere între cele două părți, iar semnătura nu va fi o problemă.

„Am tot spus și mă repet: suntem înțeleși cu Dan Petrescu și mai este doar o formalitate semnarea actelor. Nu consider că este o problemă că el nu semnat până acum.

Avem și noi, ca fiecare, și alte treburi aici la club, mă refer la treburile noastre curente de zi cu zi. Însă, vorba cu Petrescu este vorbă, iar el o să fie antrenorul nostru până în 2029. Ne concentrăm pentru lupta la titlu și să dea Dumnezeu să ieșim din nou campioni”, a spus Varga, pentru Prosport.

De asemenea, Cristi Balaj a vorbit și el despre situația tehnicianului.

„Noi avem o înțelegere verbală cu Dan Petrescu care valorează mai mult ca un act semnat. Restul sunt detalii”, a spus Cristi Balaj, pentru sursa citată anterior.

În acest moment, campioana României este în lupta pentru titlu, ocupând locul second în Superliga. Ardelenii au în prezent 33 de puncte și sunt la 2 puncte în spatele liderului Farul Constanța.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed