Probleme în paradis? Discuție aprinsă între Cristi Balaj și Neluțu Varga după eșecul cu Lazio: `Eu m-am dus la el și eram supărat`

CFR Cluj a pierdut partida din Conference League, în fața celor de la Lazio, scor 1-0, deși a jucat aproape tot meciul cu un om în plus pe teren.

La finalul partidei, au apărut imagini în care apar Cristi Balaj, președintele clubului și Neluțu Varga, patronul lui CFR, discutând intens.

Probleme după meciul cu Lazio?

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a dezvăluit ce a discutat cu Neluțu Varga la finalul partidei și care a fost motivul pentru care era atât de afectat după înfrângerea cu Lazio Roma.

”Nu l-am certat pe Varga, eu m-am dus la el. Eram supărat, eram trist şi am purtat un dialog scurt cu domnul Varga, în care şi eu simţeam că puteam mai mult şi să profitam de faptul că am jucat cu un om plus.

Şi cel mai supărat şi supărat am fost pentru modul în care s-a primit gol, care putea fi evitat. Şi, în momentul acela, domnul Varga mă încuraja pe mine.

(n.r. despre ce i-a spus Nelu Varga) ‘Chestia este bine, avem şanse în continuare, vine meciul retur. Că s-ar fi terminat 0-0 sau am pierdut cu 1-0, tot trebuia să dăm gol la Cluj’. Şi asta trebuie să fie preocuparea noastră”, a povestit Cristi Balaj pentru Fanatik.ro.

Returul partidei va avea loc la Cluj, pe 23 februarie, iar clujenii trebuie să remonteze eșecul de la Roma.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed