Dan Petrescu nu s-a urcat în avionul către Maribor! Care este explicația

Delegația campioanei CFR Cluj s-a urcat astăzi în aeronava către Maribor, acolo unde va disputa prima manșă din play-off-ul Conference League.

Însă surpriză! Dan Petrescu nu a făcut deplasarea către Slovenia cu restul echipei. Antrenorul lui CFR Cluj a preferat să meagă cu mașina, deși călătoria este una obositoare. Cei 745 de kilometri sunt parcurși în aproximativ 10 ore.

Cristian Balaj, președintele CFR-ului, a confirmat că Petrescu a preferat varianta cu mașina pe șosea, nu prin aer: „Nu îi place să meargă cu avionul. Fiind o distanță mai mică, a preferat să meargă cu mașina”.

De altfel, și Mihai Stoica, managerul FCSB-ului care o vreme a fost conducător la Urziceni cu Dan Petrescu antrenor, povestise despre fobia ”Bursucului”.

„Prea multe meciuri, el are şi o fobie de avion. Nu ştiu câtă lume ştie asta. Am lucrat cu el şi ştiu că e un factor de stres suplimentar.

De foarte multe ori când mergeam în cantoament în Austria, el venea cu maşina numai ca să scape de un zbor. Chiar râdeam de el <<Te-ai dus la Krasnodar şi zburai câte 16 ore, că acolo nu mai puteai să mergi cu maşina, că ajungeai după o lună>>”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari