Cutremur la o echipă din Superliga! Problemele financiare sunt uriaşe. Vestiarul stă pe un butoi cu pulbere

Cutremur la o echipă din Superliga! Problemele financiare sunt uriaşe. Vestiarul stă pe un butoi cu pulbere şi greva poate fi o opţiune serioasă în următoarele zile. Se pare restanţele au ajuns deja la 4 luni.

Sunt probleme uriaşe la o echipă care se luptă să rămână în Superliga. Situaţia este extrem de gravă.

Cutremur la o echipă din Superliga!

Vestiarul celor de la Chindia Târgovişte stă pe un butoi cu pulbere. Situaţia este foarte gravă la echipa târgovişteană. Formația lui Toni Petrea este pe locul 7 în play-out, loc de baraj, iar problemele financiare sunt tot mai mari.

Se pare că jucătorii târgovișteni sunt neplătiți de 4 luni, iar premisele nu sunt deloc bune. Nu se ştie când ar putea fi achitate unele dintre restanţele financiare, conform gsp.ro. Nici situaţia din clasament nu e prea bună.

Chindia nu a mai reușit să câștige un meci din 3 februarie, 2-1 cu UTA. De atunci, a înregistrat 4 egaluri și trei înfrângeri.

Potrivit regulamentelor, un jucător poate depune memoriu pentru recuperarea salariului restant la o zi după întârzierea plății.

Pentru a deveni liber de contract, procedura e mai complicată. La 60 de zile de întârziere a plății, jucătorul trebuie să notifice clubul cu privire la plata salariilor. După 15 zile de la trimiterea notificării, jucătorul poate depune memoriu pentru rezilierea contractului.

Străinii au drepturi în plus. Ei pot rezilia unilateral contractele dacă nu sunt plătiți de două luni. După alte 15 zile pot trimite notificare către club și pot pleca direct, FIFA urmând să le acorde imediat drept de joc temporar, până la soluționarea proceselor.

Dacă un jucător demarează litigiul în perioada de transferuri, poate semna imediat cu un alt club. Dacă nu, trebuie să aștepte o nouă „fereastră” de transferuri pentru a juca la o nouă echipă, mai spune sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed