Cutremur în Superliga! Anunţul care va stârni un scandal uriaş. Cum ar putea scăpa o echipă de retrogradare

Cutremur în Superliga! Anunţul care va stârni un scandal uriaş. Cum ar putea scăpa o echipă de retrogradare.

Unul dintre sponsorii celor de la FC Argeș susține că în cazul în care piteștenii nu se vor salva în plan sportiv de la retrogradare, ar mai fi o soluție pentru a rămâne în Superliga.

Cutremur în Superliga

Viorel Tudose, unui dintre sponsorii piteștenilor, spune că în cazul în care FC Argeș va fi învinsă de Dinamo, va încerca să rămână în Superliga în urma unei decizii FRF. O echipă ar avea probleme mari dacă FRF ar decide să aplice corect regulamentul insolvenței.

Viorel Tudose a mai spus pentru ProSport că el personal încă mai are încredere că FC Argeș va putea întoarce totuși rezultatul de 6-1 în favoarea lui Dinamo de pe Național Arena.

„Eu vă spun că am încredere că o să putem să întoarcem rezultatul. De ce să nu putem să marcăm și noi atâtea goluri? Trebuie să credem în noi până în ultimul minut al meciului. E adevărată și informația.

Am primit și eu unele semnale vizavi de problemele mari ale unei echipe din primul eșalon, iar dacă cei de la FRF vor aplica ad litteram regulamentul, atunci problemele legii insolvenței nu îi permit acelei echipe să joace din sezonul viitor în prima divizie. Astfel că, FC Argeș ar putea rămâne la masa verde în Superliga.

Noi ne dorim să rămânem în prima divizie în urma unei lupte pe teren, dar dacă nu vom întoarce rezultatul, atunci în disperare de cauză ne vom agăța și de varianta de care am vorbit”, a spus Tudose pentru Prosport. 

Dinamo a zdrobit-o pe FC Argeș în tur, scor 6-1. Returul se joacă pe 3 iunie, la Mioveni.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed