Ovidiu Burcă face anunțul momentului! Ce spune după victoria care o poate readuce pe Dinamo în Superligă. Avertisment pentru jucători

Dinamo a zdrobit-o pe FC Argeș, scor 6-1, în manșa tur a barajului pentru promovarea/menținerea în Liga 1.

Ovidiu Burcă își avertizează elevii înaintea returului cu piteștenii. Trebuie să rămână cu picioarele pe pământ dacă vor să aibă rezultate.

„Azi totul a mers bine. A trecut doar prima parte. Trebuie să rămânem echilibrați.

O să am o săptămâna dificilă. Succesul este cel mai greu de gestionat. Fac un apel să rămânem echilibrați pentru că încă nu am realizat nimic. Ce mă bucură e că oamenii au fost alături de noi. Toți au plecat fericiți acasă.

Mai avem un retur la Pitești care nu va fi ușor. Sunt jucători cu CV importante. Mulți sunt urmăriți de echipe bune. Trebuie să fim atenți. Totul s-a obținut cu mare trudă și sacrificiu.

A fost un început dificil, la început a fost greu. Nu vreau însă să trag o concluzie acum. A fost un an cu suișuri, coborâșuri, dar cred că am format o stare de spirit fără de care o echipă nu poate funcționa.

După scorul din seara asta suntem aproape de prima ligă. Nu știu cât de aproape. Trebuie să le bag în cap jucătorilor că începem meciul de la Pitești de la 0-0”, a declarat Ovidiu Burcă după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed