Cutremur în sport! 5 jucători, condamnaţi la închisoare pe viaţă. Ce au putut să facă / Video

Cutremur în sport! 5 jucători, condamnaţi la închisoare pe viaţă. S-a aflat ce au putut să facă. Faptele sunt deosebit de grave. Acum, sentinţa a fost una pe măsură. Justiţia a dat verdictul.

Cutremur în sportul din Argentina. Cinci jucători de rugby au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă.

Cutremur în sport!

Cei cinci sportivi au fost condamnaţi pentru uciderea unei persoane la ieşirea dintr-un bar de noapte. Totul s-a întâmplat acum trei ani. Alţi trei participanţi la încăierare au fost condamnaţi la câte 15 ani de închisoare pentru participare secundară. Aceştia l-au ucis pe Fernando Baez Sosa, un student de 18 ani.

Tânărul a fost lovit cu pumnii şi picioarele. Totul s-a întâmplat pe data de 18 ianuarie 2020 la Villa Gesell. Este o staţiune balneară situată la aproximativ 400 km sud de Buenos Aires.

Tribunalul din Dolores avea pe rol de câteva săptămâni cazul celor opt acuzaţi. au fost condamnaţi pentru omucidere dublu agravată. Au comis crima în grup şi cu premeditare. Drama a generat o puternică emoţie în Argentina. Au fost manifestaţii în mai multe oraşe, între care Villa Gesell şi Buenos Aires.

Procesul a acaparat atenţia opiniei publice şi verdictul, pronunţat de tribunal în condiţii de maximă securitate, a fost transmis de mai multe posturi de televiziune. „Dreptate pentru Fernando!” sau „Dreptate înseamnă pedeapsă pe viaţă!” se putea citi pe pancartele şi tricourile afişate de apropiaţi ai familiei lui Fernando Baez Sosa. Zeci de manifestanţi s-au aflat în faţa tribunalului, protejat de un cordon de poliţişti.

Acuzaţii, coechipieri la un mic club de rugby din Zarate. Aceştia au cerut clemenţă şi iertare. Au spus că niciodată nu au avut intenţia de a-l ucide. La anunţarea verdictului cu închisoare pe viaţă, unul dintre ei, şeful grupului, Maximo Thomsen, a leşinat. În afara tribunalului, verdictul a fost salutat cu strigăte de bucurie

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed