Un fost președinte al Barcelonei, povești din pușcărie: `Te întrebi de ce ți se dau prezervative și vaselină când intri acolo?`

Sandro Rosell a fost președinte al Barcelonei între 2010 și 2014. După ce a terminat-o cu fotbalul, Rosell a ajuns după gratii. Unul dintre capetel de acuzare la adresa fostului șef blau-grana e șocantă: trafic de organe.

Rosell a petrecut 645 de zile în pușcărie, iar recent a povestit ceea ce a trăit acolo. Unele episoade sunt șocante.

”Am fost amenințat de două ori, urma să fiu bătut. Mai ales la Madrid am pățit asta pentru că eram catalan și condusesem și Barcelona. Din fericire colegii mi-au sărit mereu în apărare și nu s-a ajuns la nimic. Un individ mi-a spus să-l plătesc cât timp îmi cere asta sau mă va distruge.

Sunt zile în care te înspăimânți. Unul l-a înjunghiat pe altul pentru că îi datora o Coca-Cola. Tutunul este moneda de schimb acolo. Închisoarea e gri și puțin învechită, însă uneori descoperi multă umanitate, e un contrast constant de emoții, culori, tristețe, inclusiv de râsete.

Am încercat mereu să fiu extrem de cerebral, nu îmi amintesc să fi plâns în toată viața cât am plâns acolo.

Când intri în închisoare vezi că îți dau un pachet de prezervative și vaselină. Te întrebi oare de ce? Descoperi de ce. Da. Există multe relații homosexuale în închisoare, dar și între oameni care nu sunt homosexuali”, a declarat fostul președinte al Barcei, conforma Marca.

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed