Dani Alves, primul mesaj din închisoare. Ce a putut să spună, în condițiile care riscă ani grei de pușcărie

Legendarul fundaș brazilian al Barcelonei, Dani Alves, a ajuns în spatele gratiilor, fiind acuzat că a violat o femeie.

În timpul unei petreceri care a avut loc în noaptea de Revelion, Dani Alves ar fi violat o femeie.

Nu mi-e frică de nimic!

Din spatele gratiilor, Dani Alves a transmis că nu se teme de nimic, iar aceasta va fi o altă mare încercare din viața lui, informează Marca.

„Voi accepta orice va veni… Nu mi-e frică de nimic!
Am plecat de acasă când aveam doar 15 ani. Am depășit situații foarte dificile și complicate în viața mea. Acesta va fi încă o încercare care va trece”, a transmis Dani Alves.

Fostul mare fotbalist a transmis și faptul că va încerca să obțină schimbarea pedepsei. El și-ar dori să ajungă în arest la domiciliu.

Alves și-a schimbat avocații

Ajuns după gratii după ce o tânără l-a acuzat că a violat-o Dani Alves și-a schimbat avocații. Cristóbal Martell, şi colegul acestuia, Arnau Xumetra, sunt acum reprezentanții celui mai titrat fotbalist al planetei.

Ieri au mers la vorbitor, la Alves în închisoarea Brians 2 pentru a aborda contestaţia prin care se cere eliberarea sa.
Iar Martell a încercat o explicație vis-a-vis de faptul că jucătorul s-a tot contrazis în declarații: n-ar fi vrut ca soția lui să afle că a înșelat-o, susține sport.es.

 

În închisoare, Dani Alves l-ar avea coleg de celulă pe un fost bodyguard al lui Ronaldinho, cu nume de fotbalist – Coutinho. Și nu este prea popular, fiindcă deținuții se tem că din cauza lui, care are tratament preferențial, ar avea ei de suferit, în sensul în care nu vor mai avea acces cum trebuie la vorbitor.

Alves n-a vrut televizor în celulă. Potrivit sport.es, brazilianul care a primit la intrarea în penitenciar 100 de euro cumpărături de la economatul din clădire, i-ar fi cheltuit pe patru conserve de ton, patru iaurturi, un şampon, un deodorant şi băuturi energizante.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed