Victor Piţurcă pregăteşte un nou tun! Dezvăluiri de ultimă oră după ce a fost reţinut. Zeci de milioane de euro sunt în joc

Victor Piţurcă pregăteşte un nou tun! Dezvăluiri de ultimă oră după ce a fost reţinut. Zeci de milioane de euro sunt în joc. Este vorba despre o afacere uriaşă din care fostul selecţioner şi fiul său ar putea câştiga sume uriaşe.

Fiul lui Victor Piţurcă tocmai a ridicat un cartier în mijlocul Bucureştiului. Alex Piţurcă este implicat puternic pe piaţa imobiliară.

Victor Piţurcă pregăteşte un nou tun!

Cu ajutorul lui Victor Piţurcă, Alex Pițurcă a reuşit să ridice un cartier de blocuri în apropiere de Catedrala Mântuirii Neamului, conform fanatik.ro. Valoarea proiectului este de aproximativ 3,5 milioane de euro. Profitul ar urma să fie unul uriaş.

Ansamblul rezidențial, denumit Catedral Residence, este ridicat de societatea Pav Green Energy. Aceasta a intrat în atenția Direcției Naționale Anticorupție în cazul măștilor neconforme.

Este vorba despre mai multe blocuri care sunt compuse din 130 de locuințe. Sunt garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere și duplexuri. Acestea beneficiază de spații comerciale și parcare subterană.

Valoarea celei mai scumpe locuințe depășește 300.000 de euro. Valoarea lor totală este de aproximativ 20 de milioane de euro. Suma ar urma să intre în contul societății familiei Pițurcă după ce acestea vor fi vândute.

Cu toate că firma îi aparține lui Alex Pițurcă, fostul selecționer a recunoscut că s-a implicat financiar în susținerea afacerilor desfășurate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed